Ο Νίκος Βουρλιώτης ξεσπάει: «Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που την εμπνέει»

Νίκος Βουρλιώτης: Η γνώμη του ράπερ για τη τραπ μουσική

Ο Νίκος Βουρλιώτης παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα Athens face στο TiktTok και μίλησε για το νέο τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο αλλά και για τη τραπ μουσική. Φαίνεται πως ο ράπερ δεν θεωρεί πως η τραπ μουσική μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη νέα γενιά.

Ο ράπερ που είναι γνωστός με το όνομα Nivo, σε όλα του τα κομμάτια, εκφράζει τους προβληματισμούς του και αναφέρεται στα προβλήματα της κοινωνίας. Αυτή τη φορά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athens face, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και εξέφρασε τις σκέψεις του, γύρω από αυτό το αμφιλεγόμενο είδος της μουσικής.

Το σχόλιο του Νίκου Βουρλιώτη

«Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που εμπνέει την τραπ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ηθικό αυτουργό. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας, ότι είχε στο τραπέζι αυτό θα έτρωγες. Αυτό έχει η κοινωνία, αυτό που περιγράφει η τραπ. Παρακράτος, εύκολο χρήμα, μαύρο χρήμα και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει. Εάν υπερβάλλουν ή όχι οι πρωταγωνιστές και εάν εμπνέονται για να κάνουν τη ζωή που περιγράφουν, εμένα δεν με αφορά. Ο γιατρός δεν ανέχεται να τον κακολογήσεις αλλά ανέχεται να διαχειριστεί με ανηθικότητα τον όρκο του, τον τίτλο του και τον ρόλο που έχει ως επιστήμονας στην κοινωνία. Ο άλλος δεν έχει κάποιο τρόπο, απλά εκφράζει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράσει» ανέφερε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. 

@athens_faces Episode O6 – Part 2 με @NikosVourliotis / @Μάγκυ Δούση @Athens Finest #fy #fyp #viral #greektiktok #greekrap #gointhrough #μπεςφοργιουγαμω #athensfaces ♬ πρωτότυπος ήχος – Athens_Faces

Σε άλλο μέρος του βίντεο, ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για το τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τη μουσική βιομηχανία.

«Ετοιμάζω ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τον Γιώργο Αλκαίο που επιστρέφει στα δισκογραφικά πράγματα μετά από 11 χρόνια εποχής. Κάνουμε ένα τραγούδι που θα πρέπει κάτω από άλλες συνθήκες να πάμε φυλακή. Παρουσιάζουμε τα πράγματα με τόση αυθεντικότητα και αλήθεια, που θα σοκάρει».

Related posts

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός

Σκούρα τα πράγματα από τον Κώστα Λεφάκη: 15 μέρες γεμάτες πίκρα για Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια!