Ο πατέρας του μικρού Άγγελου με κακοήθη όγκο, ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε σημαία για όλα τα παιδιά με καρκίνο

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας μικρού Άγγελου: Ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε σημαία για παιδιά με καρκίνο

Πατέρας μικρού Άγγελου: Είναι και μερικές ιστορίες που όσο δύσκολες και αν είναι. Καταφέρνουν να σε βγάλουν πιο δυνατό. Η μάχη με τον καρκίνο είναι από τις πιο δύσκολες εμπειρίες στην ζωή. Και σίγουρα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, το ψυχολογικό κομμάτι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Ο Άγγελος διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα. Δηλαδή, με κακοήθη όγκο στο μάτι, ενώ η διάγνωση έγινε σε ηλικία μόλις πέντε μηνών.

Πατέρας μικρού Άγγελου: Ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε σημαία για παιδιά με καρκίνο

Τα λόγια από τη μαμά του Άγγελου:

‘’Ήταν μια Κυριακή που άλλαξε όλη μας την ζωήΗ ημέρα που διαγνώστηκε ο μικρός μας Άγγελος (5 μηνών) με ρετινοβλάστωμα (κακοήθη όγκο στο μάτι). Εγώ και ο μπαμπάς του μετέωροι ανάμεσα σε δυό κόσμους. Ο ένας απογοήτευσης, πόνου, λύπης και ο άλλος αισιοδοξίας, πίστης και δύναμης! Προσευχηθείτε όλοι για τον μικρό Άγγελο και για όλα αυτά τα παιδάκια που είναι οι πραγματικοί «μαχητές» της ζωής!”

Πατέρας μικρού Άγγελου: Ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε σημαία για παιδιά με καρκίνο

Το παιδί από τότε έχει ξεκινήσει μία σειρά θεραπειών στο εξωτερικό. Με ιδιαίτερα υψηλό κόστος. Δίνει μαζί με τους γονείς του ένα μεγάλο αγώνα ζωής, ο οποίος ακόμα συνεχίζεται. Δεν είναι, βέβαια, το μόνο παιδί που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Για να το θυμίσει καλά σε όλους αυτό, πριν από μερικές ώρες ο μπαμπάς του μικρού Άγγελου, Νίκος Πιτσικάλης, δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Έχοντας στο πλευρό του τον φίλο του Γιώργο Μανίκα, μπαμπάς και εκείνος, ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου. Για έναν μοναδικό σκοπό: Να υψώσει μια σημαία φόρο τιμής στον Άγγελο και στα παιδιά που νοσούν από ρετινοβλάστωμα.

Από σήμερα η ωραιότερη σημαία κυματίζει στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας !

Ένα βίντεο αφιερωμένο στον μικρό Άγγελο από τον πατέρα του

Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν. Παλεύουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν. Ενας συνεχής αγώνας ζωής που οφείλεις να κερδίσεις.

Ο πατέρας του μικρού Άγγελου με κακοήθη όγκο, ανέβηκε στον Όλυμπο και ύψωσε σημαία για όλα τα παιδιά με καρκίνο

Ένα βίντεο αφιερωμένο στους γονείς των παιδιών με καρκίνο, στα παιδιά και στον γιό μου…».

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον μπαμπά του Άγγελου. Ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αφιερώνει το επίτευγμα αυτό στο παιδί του, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα Karkinos Sto Paid.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα