Ο Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του δείχνουν πως παραμένουν ερωτευμένοι όπως την πρώτη φορά, όσα χρόνια και αν περάσουν

Πιρς Μπρόσναν: Ο έρωτας του για την σύζυγο του δεν έσβησε ποτέ

Ομολογουμένως δεν είναι και πάρα πολλά τα ζευγάρια που καταφέρνουν να παραμείνουν μαζί μέσα στην διάρκεια των χρόνων ειδικά όταν εκτίθενται στην δημοσιότητα και μάλιστα στο Χόλιγουντ. Ένα από αυτά όμως, τα “ζευγάρια πρότυπα”, που φαίνεται πως ο χρόνος δεν τους έχει επηρεάσει είναι και ο Pierce Brosnan με την Keely Shaye Smith.

Μπορεί στην οθόνη να υποδύεται τον καρδιοκατακτητή, όμως η πραγματική αγάπη του Pierce Brosnan είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Keely Shaye Smith, γιόρτασαν πρόσφατα τα 25 χρόνια τους ως ζευγάρι και είναι προφανές ότι εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη φορά.

Ο Brosnan, που ποτέ δεν απέφυγε να μοιραστεί δημοσίως τα συναισθήματά του για την Smith, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα: «Αγάπη μου, σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου αυτά τα 25 χρόνια».

Γνωρίστηκαν στο Cabo San Lucas το 1994 σ’ ένα πάρτι και παντρεύτηκαν μετά από επτά χρόνια αργότερα στο αββαείο του Ballintubber στην Ιρλανδία, όπως μαθαίνουμε στο boredpanda που τους έκανε το αφιέρωμα.

«Η γυναίκα μου και εγώ πήγαμε ένα σύντομο ταξίδι στη Σάντα Μπάρμπαρα για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και για να πιούμε υπέροχο κρασί. Δεν ακούγαμε μουσική, αλλά τους ήχους της φωνής μας», δήλωσε ο Brosnan, που λέει ότι αυτό που αγαπάει περισσότερο στην Keely είναι το πάθος της: «Έχει μια δύναμη, που χωρίς αυτή δεν μπορώ να ζήσω. Όταν με κοιτάει νιώθω να λιώνω». Έχουν δύο γιους, τον 21χρονο Dylan και τον 17χρονο Paris.

Φωτογραφίες του Μπρόσναν μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ