Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς – Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

by Τόνια Τζαφέρη
Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς – Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα για το τροχαίο του Mad Clip

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο στην ζωή τους, βρίσκουν διέξοδο και δύναμη από την πίστη και το Θεό, προκειμένου να το ξεπεράσουν και να νιώσουν ευγνώμων που ακόμη βρίσκονται στην ζωή.

Για την δική του διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα.

«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» πρόσθεσε.

Ο πνευματικός μου είπε πώς το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα γλωσσοφαγιάς – Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

«Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» τόνισε, ενώ όπως είπε μετά το ατύχημα είναι αρτιμελής σε ένα επίπεδο, αλλά «όχι όπως πριν». «Η πίστη πάντα υπήρχε. Μετά το ατύχημα ένιωσα το θείο άγγιγμα και επέζησα από θαύμα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Ηλία Βρεττό, μετά το ατύχημα του, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους. «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά» υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο πνευματικός του, του είπε ότι το ατύχημα οφείλονταν στην γλωσσοφαγιά και το μάτι.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τον χαμό του Mad Clip

Όσον αφορά τον αδόκητο χαμό του τράπερ Mad Clip, ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε πολύ. «Ήταν ένα τρακάρισμα που έμοιαζε πάρα πολύ με το δικό μου. Κι εγώ έπεσα σε δύο δέντρα με την πόρτα μου. Το ίδιο πράγμα είδε και εκείνος. Εγώ ήμουν τυχερός και έζησα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τόνισε ότι είναι πολύ καλά με την σύντροφό του Αναστασία, με την οποία δεν κρύβουν τον έρωτά τους. «Είμαι ευτυχισμένος, με προσέχει και υπάρχει υγεία και εξέλιξη».

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Ηλίας Βρεττός και η Έλενα Τσαγκρινού θα τραγουδήσουν στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους.

Προτεινόμενα