Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο ρόλος στον Σασμό, η πολυετής απουσία από την tv και ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη

by Τόνια Τζαφέρη

Από τον “Εραστή Δυτικών Προαστίων” στον ”Σασμό”

Όσοι την είδατε στην νέα σειρά ‘’Σασμός’’, σίγουρα το μυαλό σας θα πήγε στην νεαρή «Λίζα» των βορίων προαστίων, η οποία καρδιοχτυπούσε για τον μεγάλο της έρωτα, Σπύρο (Αλέξη Γεωργούλη). Τον γοητευτικό γιο μιας μικρομεσαίας οικογένειας από τα δυτικά προάστια.

Το πραγματικό της όνομα είναι Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Έχει μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών ως Λίζα. Πρωταγωνίστησε στην  σειρά, Εραστής Δυτικών Προαστίων η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2004 ενώ έκτοτε έχουμε απολαύσει αρκετά από τα επεισόδια, μέσα από τις επαναλήψεις του Mega.

Λίγα χρόνια αργότερα, η ηθοποιός θα βρεθεί ξανά στο Mega και στη σειρά, Ίχνη. Εκεί θα γνωρίσει καλύτερα τον συνάδερφό της, Γιάννη Νταλιάνη με τον οποίο και από την πρώτη στιγμή υπάρχει μια παραπάνω συμπάθεια. Σήμερα, ο γάμος τους μετρά 14 χρόνια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες τις οποίες θα δούμε σπάνιες σε δημόσιες εμφανίσεις. Τόσο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όσο και ο Γιάννης Νταλιάνης, από την αρχή της ενασχόλησής τους με την υποκριτική, δεν θέλησαν να απασχολήσουν ουδέποτε τα media με φωτογραφίες και λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο ρόλος στον Σασμό, η πολυετής απουσία από την tv και ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη

“Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί” έχει παραδεχτεί σε παλαιότερες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ”αποχώρησε από την τηλεόραση”

Μέσα στα 14 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επικεντρώθηκε στον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της, σε αυτόν της μητέρας. Για τον λόγο αυτό εξάλλου η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια παύση από τη μικρή οθόνη, περνώντας έτσι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο ρόλος στον Σασμό, η πολυετής απουσία από την tv και ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη

Από την άλλη ο σύζυγός της, ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες έχοντας τον ρόλο του δικηγόρου των σεβαστών. Μάλιστα, ο Γιάννης Νταλιάνης εκτός από ηθοποιός είναι και ένας πετυχημένος σκηνοθέτης ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη σύζυγό του…

“Δουλεύουμε όμως πολλές φορές μαζί. Κάποιες φορές σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, ενώ κάποιες άλλες σκηνοθετεί εκείνη και παίζω εγώ. Έκανε ένα μεγάλο μπαμ στην τηλεόραση η Μαριλίτα, αλλά μετά ήρθαν τα δυο παιδιά και απομακρύνθηκε”

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φέτος έκανε το μεγάλο της comeback. Η ηθοποιός συμμετέχει στη σειρά του Alpha, Σασμός, έχοντας τον ρόλο της Βασιλικής Σταματάκη – Καστρινάκη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο ρόλος στον Σασμό, η πολυετής απουσία από την tv και ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη

Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μάνα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει… Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

Η επιστροφή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην τηλεόραση με την σειρά ”Σασμός”

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή”, δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η 46χρονη ηθοποιός έχει αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια για την τηλεοπτική της επιστροφή την οποία και επέλεξε να κάνει μέσα από τη σειρά του Alpha η οποία ξεχώρισε από την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Σωστό timing για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία δείχνει να είναι στα καλύτερά της!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν