«Ο τεχνικός σας κράτησε συντροφιά στο τυφλό παιδί μου… Είναι τιμή που τον έχετε»

Αληθινή ιστορία: Ένας τεχνικός που έκανε την ζωή μιας μητέρας πιο εύκολη

Ένας τεχνικός εταιρείας διαδικτύου πήγε στο σπίτι μιας μητέρας για τεχνική υποστήριξη διαδικτύου. Αυτή η επίσκεψη βοήθησε την μητέρα να πάρει μια ανάσα από το χάος που επικρατούσε στο σπίτι της.

Πέρα από την δουλειά του, ο νεαρός υπάλληλος έδειξε και το πιο ανθρώπινο πρόσωπό του.

Η μητέρα με ένα γράμμα προς την εταιρεία την ευχαριστεί και εξαίρει τον άνθρωπο αυτό που δεν ήρθε μόνο για μία απλή εξυπηρέτηση πελάτη…

Αληθινή ιστορία: Το γράμμα της μητέρας στην εταιρεία

«Αγαπητή εταιρεία,

σήμερα ο τεχνικός σας ήρθε σήμερα στο σπίτι μας για να φτιάξει το ίντερνετ. Περπάτησε μέσα σε ένα χάος. Ο μικρός μου γιος είναι τριών ετών. Γεννήθηκε με δύο σπάνιες εγκεφαλικές βλάβες και είναι τυφλός. Δεν μπορεί να μας δώσει να καταλάβουμε τι θέλει και η σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη για αυτόν.

Έκλαιγε όλο το πρωί, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω την ώρα που έπρεπε να φροντίσω και το άλλο μου παιδί, να καθαρίσω, να πλύνω τα πιάτα, να βάλω πλυντήριο, ενώ ο άνδρας μου δουλεύει.

Ήταν μία πολύ σκληρή μέρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός σας και άρχισε να μιλά, ο γιος μου έτρεξε προς το μέρος του. Εκείνος τον κράτησε για τα 45 λεπτά που έμεινε στο σπίτι μας και δεν έμοιαζε να τον ενοχλεί το παιδί. Τον κράτησε απασχολημένο, όσο έβαζα πλυντήριο. Ήταν μία τεράστια ανακούφιση αυτή για μία εξαντλημένη μαμά.

Ο τεχνικός σας μπορούσε να μπει, να δει το ίντερνετ και να φύγει. Ωστόσο, εκείνος είδε ότι υπήρξε μία μεγαλύτερη ανάγκη από μία αναβάθιση του ίνερνετ. Ήταν κάτι παραπάνω από εξυπηρέτηση πελατών, ήταν ανθρωπιά.

Ο τεχνικός σας αξίζει αύξηση, προαγωγή, ό,τι νομίζετε. Είναι τιμή να τον έχετε στην εταιρεία σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του.

Με εκτίμηση…»

Πηγή: infokids.gr

Related posts

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Τραυματιοφορέας κλήθηκε σε τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη της

Χαρές και γεννητούρια για την Ζωή Δημητράκου: Έγινε μανούλα για 2η φορά, η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο

«Έμειναν κόκαλο» σε κηδεία: «Βγάλτε με έξω» άκουσαν να λέει μια φωνή μέσα από το φέρετρο

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου

Έχασα τη γυναίκα μου και χθες στόλισα το δέντρο μας

Αληθινή Ιστορία: «Μόνο εγώ πίστευα ότι το μικροσκοπικό προωράκι μου θα ζήσει και είχα δίκιο»

Τζούλια Νόβα για μητέρες: «Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;»

«Συνέχισε να παλεύεις, μην μας αφήνεις»: Η μητέρα που ακούγε την φωνή των παιδιών της όσο ήταν σε κώμα τα κατάφερε και γύρισε από τον θάνατο

Συγκινεί η μικρή μαχήτρια: Δεν το έβαλε κάτω η 7χρονη που έχασε τα άκρα της από μηνιγγίτιδα, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη