«Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα…» – Προφητεία Αγίου Παϊσίου

by Τόνια Τζαφέρη
«Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα…» – Προφητεία Αγίου Παϊσίου

Άγιος Παΐσιος: Τι είχε δηλώσει για τον βασιλιά Κωνσταντίνο

Δεν είναι η πρώτα φορά που προφητείες του Αγίου Παΐσιου βγαίνουν αληθινές και αυτήν την φορά αφορούν τον βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ανατριχιάζει μια προφητεία του Αγίου Παΐσιου, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…”

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες, οι οποίες και ανατριχιάζουν. Σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στο τέλος του κόσμου, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ωστόσο σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για την Ελλάδα γενικά, αλλά και για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

“Να το πάρουμε στα σοβαρά.

Να ζήσουμε πνευματικά.

Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά.

Καλό, όμως, θα είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά, και όχι από θλίψεις και αναγκαστικά.

«Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα…» – Προφητεία Αγίου Παϊσίου

Πολλοί Άγιοι θα παρακαλούσαν να ζούσαν στην εποχή μας, για να αγωνιστούν.

Τώρα δεν πάμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα ή για να αγωνιστούμε να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας.

Ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.

Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο…

Η συνέχεια της προφητείας από τον Άγιο Παΐσιο: “Πάντως, θα δούμε φοβερά πράγματα. Θα δοθούν πραγματικές μάχες”

Οι άγιοι θα αγιαστούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρότεροι (Αποκάλυψη, ΚΒ’ 11).

Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά.

Μια μπόρα είναι, και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά, τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι ή τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, αλλά τον διάβολο.

Γιαυτό θα έχουμε και ουράνιο μισθό…”

Ποια η προφητεία του Αγίου Παϊσίου, που επιβεβαιώνεται στις μέρες μας; Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στα Σκόπια λέγοντας πως θα διαλυθούν. Όμως, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για τον πόλεμο Ρωσίας και Τουρκίας. 

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθό γένος, δηλαδή οι Ρώσσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας» έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.

«Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.

Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ, Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα, Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.

Άγιος Παΐσιος: “Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη”

Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς. Ανώνυμη πηγή είπε στην ‘Αλ Αχμπαρ’ ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα.

Αυτό σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού.Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.

Μέλη του Ινστιτούτου του Ευφράτη εξακολουθούν να εργάζονται υπό την επίβλεψη των μαχητών του «Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Λεβάντε» καθώς και μαχητών της Αλ Κάιντα, οι οποίοι έχουν καταλάβει το φράγμα. Οι ηγέτες των ισλαμιστών δεν προτίθεται να προβούν σε αλλαγές στη λειτουργία του φράγματος. Οι συνέπειες των τουρκικών εγκλημάτων γίνονται ήδη αισθητές στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου.

«Ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα…» – Προφητεία Αγίου Παϊσίου

Στην αλ Χαφίς, μέσω της οποίας το νερό από τη λίμνη Άσαντ διοχετεύεται στα κανάλια, η στάθμη του νερού έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Τα υπάρχοντα αποθέματα νερού θα εξαντληθούν σε 1-2 μέρες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα επτά εκατομμύρια Σύριοι να παραμείνουν χωρίς πόσιμο νερό. Η παύση της διοχέτευσης της απαραίτητης ποσότητας νερού έχει, συν τοις άλλοις, την απότομη πτώση του όγκου της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χαλέπι και στην επαρχία του Χαλεπίου.

Ιστορικά, ο έλεγχος του Ευφράτη ήταν το επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας, αφενός και της Συρίας –Ιράκ από την άλλη. Η Τουρκία επιμένει ότι ο Ευφράτης είναι ένα «διασυνοριακό ποτάμι» και όχι «διεθνής ποταμός», και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.