O Τίμιος Σταυρός έσωσε 3χρονο παιδάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία: «Ο Χριστός πάντα μιλάει τελευταίος»

Τίμιος Σταυρός: Το θαύμα σε 3χρονο άρρωστο παιδάκι

Ακολουθεί μια προσωπική εξομολόγηση θαύματος, από την μητέρα ενός παιδιού, το οποίο αρρώστησε αλλά με την βοήθεια της πίστης κατάφερε να θεραπευτεί.

Η Γιάννα Ζώρζου μοιράζεται ένα προσωπικό θαύμα που βίωσε με το 3χρονο γιο της, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

«Στις 10 Ιουλίου, ο γιος μου (3 ετών), κατόπιν εισαγωγής και μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Μητέρα, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν:

Λευκά αιμοσφαίρια 22.000

Αιμοπετάλια 27.000

Αιμοσφαιρινη 8,2

Αιματοκρίτης 24,3

Τις επόμενες μέρες, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται , οπότε έπρεπε αναπόφευκτα να ξεκινήσουμε χημειοθεραπείες. Για αυτόν το λόγο, είχαμε μεγάλη ανάγκη σε αίμα και αιμοπετάλια. Και πάλι, χάρη στον π. Δημήτριο, μας έστειλαν φιάλες αίματος από την τράπεζα αίματος των Αγίων Ισιδώρων, του Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ , καθώς και επιπλέον φιάλες αίματος από την Πάρο και το Νοσοκομείο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Επίσης, για τα αιμοπετάλια προθυμοποιήθηκαν και έδωσαν πνευματικά παιδιά του πατρός Δημητρίου.

Η συνέχεια του θαύματος και ο ρόλος του τίμιου Σταυρού

Παρόλες τις χημειοθεραπείες τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τα αναμενόμενα και οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι στις επόμενες εξετάσεις αν δεν έχουν πέσει συγκεκριμένοι δείκτες, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού. Επιπλέον, ο μικρός είχε την ατυχία να μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός κίνδυνος σηψαιμίας. Παρά την απογοήτευση μας, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε την Πίστη μας. Νιώθαμε τεράστια ευλογία που είχαμε την υποστήριξη του πατρός Δημητρίου, μέσω του Τιμίου Σταυρού.

Στις 3 Αυγούστου 2020, ο π. Δημήτριος Σταύρωσε ένα μπλουζάκι του παιδιού μας και μας έδωσε λαδάκι του Τιμίου Σταυρού. Μας είπε να φορέσει το μπλουζάκι και να τον Σταυρώνουμε καθημερινά με αυτό το λαδάκι. Από τη μέρα εκείνη και έπειτα, το παιδι που τις προηγούμενες μέρες ήταν τελείως αδιάθετος και δεν μπορούσε να περπατήσει, άρχισε να έχει διάθεση, απέκτησε όρεξη για φαγητό και οι εξετάσεις του καθημερινά βελτιώνονταν.

Στις 11 Αυγούστου 2020, πήραμε εξιτήριο με την προϋπόθεση σε περίπτωση πυρετού να κάναμε άμεσα εισαγωγή στο Νοσοκομείο.

Το ίδιο βράδυ ανηφορήσαμε για τους Αγίους Ισιδώρους για να πάρουμε την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Δημήτριο.

Είχε πάρα πολύ κόσμο και αποφασίσαμε να καθίσουμε στο εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Ήταν άλλωστε ο Άγιος που μας προέτρεψε ο π. Δημήτριος να προσευχόμαστε.

Μας Σταύρωσε και μας είπε ακριβώς το ίδιο: το παιδί θα γίνει καλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να περπατήσει είναι προσωρινό, είναι παρενέργεια από τη θεραπεία.

Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κάναμε εισαγωγή στο Μητέρα για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι εξετάσεις ήταν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα ενός υγιούς παιδιού και οι γιατροί μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε τους Αγίους Ισιδώρους.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 – Τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής:

Λευκά αιμοσφαίρια 4.120

Αιμοπετάλια 482.000

Αιματοκρίτης 30

Αιμοσφαιρίνη 10

Συνεχίζουμε έχοντας την Πίστη μας , τον Τίμιο Σταυρό και τον πατέρα Δημήτριο προχωράμε μπροστά γιατί οπως λέει και ο ιδιος « Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ »

Πατέρα Δημήτριε σας υπέρ-ευχαριστούμε, που μέσω του Τιμίου Σταυρού και των Προσευχών σας, σώθηκε το παιδάκι μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ομολογήσουμε το θαύμα που ζήσαμε!!! Είμαστε για πάντα ευγνώμονες απέναντί σας!!!

Την ευλογία του Τιμίου Σταυρού και την ευχή σας να έχουμε!!!

Related posts

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: 15 χρόνια χωρίς τον Ιεράρχη που άγγιξε τις καρδιές των ανθρώπων

Σοφά λόγια από τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο: «Μη φοβάστε Μια μπόρα είναι! Λίγο θα κρατήσουν τα δύσκολα χρόνια και»

Συγκλονίζει ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου: Με θάρρος βγάζει το τουρμπάνι και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο

Το εξομολογήθηκε μόνο στον γιατρό του: Η τελευταία επιθυμία του Αγίου Παϊσίου λίγο πριν πεθάνει προκαλεί συγκίνηση

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε μπροστά στη κάμερα: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Η θαυματουργή Μονή στο Άνω Σούλι: «Με Λένε Ραφαήλ… Θυμήσου, Κάποια Στιγμή Θα Με Χρειαστείς!»

Μεγάλη γιορτή για την Εκκλησία: Σήμερα τιμάμε τον Μέγα Βασίλειο, μια από τις σημαντικότερες μορφές του Χριστιανισμού

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες: Ο μικρός Ηλίας έπασχε από λευχαιμία και ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός έκανε το Θαύμα και του έσωσε τη ζωή