«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου»: Η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπα Βάνγκα: Οι προφητείες που γίνονται viral

Πρόκειται για μια γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία έχει αρκετούς υποστηρικτές, οι οποίοι δηλώνουν πως οι προφητείες βγαίνουν αληθινές και πως πλέον μιλά για τον Πούτιν ως άρχοντα του κόσμου.

Οι οπαδοί της ισχυρίζονται πως είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους

Προβλέψεις και για τη Ρωσία είχε κάνει η Μπάμπα Βάνγκα (Baba Vanga), γνωστή και ως “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”, η οποία γεννήθηκε το 1911 στη Στρούμιτσα και έφυγε από τη ζωή το 1996.

Ο λόγος για την Μπάμπα Βάνγκα, την τυφλή γυναίκα από τη Βουλγαρία.

Οι οπαδοί της ισχυρίζονται πως είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου»: Η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, σε μια συνάντηση που είχε με τον συγγραφέα Valentin Sidorov, το 1979, του είπε χαρακτηριστικά: “Όλα θα λιώσουν σαν πάγος, αλλά μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος. Η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας. Θα γίνουν πολλές θυσίες και κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα ξεπεράσει τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο του και θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου”.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, πριν από τον θάνατο της, η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε επίσης ότι η Ρωσία θα γίνει η μοναδική υπερδύναμη του κόσμου.

Η ιστορία της ζωής της Μπάμπα Βάνγκα

Η Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Έχασε μυστηριωδώς την όρασή της όταν ήταν 12 ετών κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Η οικογένειά της την είχε χάσει και μετά από μέρες τη βρήκε, στο χείλος του θανάτου, με τα μάτια της κλειστά και βρώμικα.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου»: Η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα

Αργότερα υποστήριξε ότι το πρώτο της όραμα το είχε τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί και από τότε της δόθηκε το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον και να γιατρεύει όσους υποφέρουν.

Όσοι λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίες υποστηρίζουν ότι η Baba Vanga είχε προβλέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους λέγοντας ότι δύο αεροπλάνα, τα οποία περιέγραφε ως «ατσάλινα πουλιά» θα επιτεθούν στους Αμερικανούς. Συγκεκριμένα έλεγε: «Τρόμος, τρόμος! Η Αμερικανική αδελφότητα θα πέσει όταν θα της επιτεθούν τα ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν στους θάμνους και αθώο αίμα θα χυθεί».


Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν