Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Περρή: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

by Τόνια Τζαφέρη

Γιώργος Περρής: Το “come out” του γνωστού τραγουδιστή

Σε μια αποκαλυπτική του συνέντευξη ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, δηλώνοντας πως είναι ομοφυλόφιλο.

Ο Γιώργος Περρής «βγάζει την πανοπλία του», λέει το People.com για τον Έλληνα τραγουδιστή που μίλησε ανοικτά σε συνέντευξή του για το γεγονός πως είναι ομοφυλόφιλος. Η αναφορά στην… πανοπλία δεν γίνεται τυχαία μιας και το καινούριο  άλμπουμ του 38χρονου τραγουδιστή τιτλοφορείται «No Armor».

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο διεθνές μέσο ανέφερε ότι «δεν πιστεύω πως αυτό είναι coming out γιατί ουσιαστικά, ποτέ δεν… κρύφτηκα στη ντουλάπα» προσθέτοντας ότι:«ποτέ δεν κρύφτηκα στη ζωή μου, πάντα ζούσα έτσι ακριβώς όπως ηθέλα, απλά δεν είχα βρει το κουράγιο να μιλήσω για αυτό δημόσια. Νιώθω ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ και το κάνω πλέον».

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Περρή: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

“Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης”, Γιώργος Περρής

Στο «people.com» δήλωσε επίσης: «Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Περρή: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: ”Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου”.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Περρή: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο. 

Περισσότερες δηλώσεις από τον τραγουδιστή Γιώργο ΠερρήΑλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου βελτιώθηκε, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να μιλήσουν για αυτό», λέει ο 38χρονος και προσθέτει: «Ακόμα και σήμερα, να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αιτία θανάτου σε πολλά μέρη του κόσμου. Ως καλλιτέχνης, ως δημόσιο πρόσωπο το θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω τον κόσμο να μιλήσει για αυτό».

Τέλος, ο Γιώργος Περρής μίλησε για το πρόσωπο που τον ενέπνευσε.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Μάικλ. «Η πρώτη μου εμπειρία με μια δημόσια φιγούρα που μιλάει ανοικτά για τις προτιμήσεις του ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. Ήμουν 15 χρονών όταν το αποκάλυψε και για εμένα ήταν σαν λύτρωση γιατί ως τότε δεν πίστευα πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας μεγάλος σταρ, πολύ ταλαντούχος, απίστευτος καλλιτέχνης, πανέμορφος άνδρας, είπε πως είναι γκέι και ζούσε μια κανονική ζωή».

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Περρή: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

Μιλώντας για τον εαυτό του, ο τραγουδιστής με πάνω από 160 εκατομμύρια δήλωσε: «Μου πήρε αρκετό καιρό να το αποδεχτώ». Παρότι αποκάλυψε στους φίλους του τις προτιμήσεις του στην εφηβεία, στους γονείς του το είπε αφότου πέρασε τα 20. «Όλοι το αποδέχθηκαν», σχολίασε σχετικά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo