Οι Masterchef ψηφίζουν μελαχρινό: Ιωαννίδης, Άκης, Λεωνίδας, Κοντιζάς με τις συντρόφους τους

Masterchef: Οι διάσημοι σεφ με τις συντροφούς τους

Μπορεί να μην είναι ο πιο πρόσφατος πατέρας από την παρέα των Masterchef όμως ο Πάνος Ιωαννίδης για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε με την σύντροφο του και το μωράκι τους.

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Πάνος Ιωαννίδης αφού τον Μάιο έγινε μπαμπάς κάτω από άκρα μυστικότητα, ξαφνιάζοντας τους πάντες μιας και κανείς δεν γνώριζε το γεγονός ότι η σύντροφός του κυοφορεί.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τη γέννηση του μονάκριβου γιου του. Ο 46χρονος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Τζο Κουτρουμάνου, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος.

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο είδαμε για πρώτη φορά την σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και τον τεσσάρων μηνών γιο του. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον σεφ και τη δικηγόρο στο Θησείο να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Το ερωτευμένο ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το νέο του ρόλο και βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Πριν λίγες εβδομάδες κριτής του MasterChef μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο για αυτή την τεράστια αλλαγή στην ζωή του με την έλευση του γιου του και τη σχέση του με τη σύντροφό του.

«Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, έγινες μπαμπάς. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο», τόνισε ο σεφ.

«Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και δύσκολο παιδί, ψιλοκοιμόμαστε. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν πως μπαίνει το καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Δίνει συμβουλές, είναι βετεράνος τώρα με τρία παιδιά. Ότι μου πει λέω, αυτό είναι, αυτό θα κάνω. Το παιδί και η οικογένεια δεν είναι κάτι που το καθορίζεις. Το παιδί αλλάζει όντως τις ισορροπίες στο ζευγάρι αλλά προς το καλό. Πρέπει να χωρέσεις ένα τρίτο άτομο σε μια καθημερινότητα που πριν δεν υπήρχε», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης

Masterchef: Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για το νεογέννητο μωρό του

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Πρωινού» είχαν συναντήσει πριν λίγους μήνες τον κριτή του MasterChef στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μιας και ο σεφ θα ταξίδευε στην Ιταλία για τις ανάγκες του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στις κάμερες για το νεογέννητο γιο του, λέγοντας: «Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία».

Για το πως κατάφερε να κρατήσει κρυφό το ευτυχές γεγονός, ο γνωστός σεφ δήλωσε: «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς. Πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια, αυτά τα πράγματα έρχονται».

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται», συμπλήρωσε.

«Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είχε αποκαλύψει ο γνωστός σεφ μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Masterchef: Οι σεφ αγαπάνε τις μελαχρινές και το δείχνουν

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις γυναίκες που έχουν κλέψει την καρδιά των πιο γνωστών Masterchef. Του νικητή του πρώτου ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και των τριών κριτών. Και οι τέσσερις έχουν αδυναμία στις μελαχρινές.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα