Οι σκληροί όροι της Αθηνάς Ωνάση: Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι όπου θα μείνει όταν έρθει στην Ελλάδα

Οι σκληροί όροι της Αθηνάς Ωνάση: Απομονωμένη και μόνη η χρυσή κληρονόμος

Η χρυσή κληρονόμος έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί να επισκεφτεί την χώρα μας, ωστόσο για μερικές περιπτώσεις, η ίδια έχει αφήσει ένα ανοικτό παράθυρο.

Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο και τις ανατροπές σχετικά με την περιουσία της, ειδικά, δεν είχε αποκλείσει στους κύκλους της μια επίσκεψη, αλλά υπό πολύ συγκεκριμένους όρους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», που άντλησε τις πληροφορίες αυτές, όταν η Ωνάση προσκλήθηκε για το διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups που θα γινόταν στο Μαρκόπουλο, οι όροι της ήταν εξαιρετικά αυστηροί.

Οι σκληροί όροι της Αθηνάς Ωνάση για τη μέρα που θα έρθει στην Ελλάδα

Τι είχε ζητήσει, λοιπόν; Η Αθηνά είχε αιτηθεί να βρεθεί πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι σε λόφο και πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, αλλά κυρίως αδιάκριτα βλέμματα, θέλει να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια αλλά και να έχει στην κυριολεξία ένα «στρατό» ιδιωτικών φρουρών στο πλευρό της όλο το 24ωρο, ώστε να νιώθει ασφάλεια για τη ζωή της, αλλά και να μη διαρρεύσει ούτε ένα καρέ στον ελληνικό Τύπο από τις ιδιωτικές στιγμές της.

Παράλληλα, δεν θέλει να επισκεφθεί το ίδρυμα Ωνάση παρά το γεγονός πως ανά πάσα ώρα και στιγμή, εάν το θελήσει, μπορεί να αναλάβει την προεδρία του, ενώ δεν δείχνει διατεθειμένη να επισκεφθεί και τον Σκορπιό, όπου βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση.

Related posts

Χρήματα με το «τσουβάλι» για 3 ζώδια τον Μάιο: Οι τυχεροί του ζωδιακού για αυτόν τον μήνα

4 μήνες μετά τον θάνατό του: Μαθεύτηκε η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς δεν παλευόταν

Η Ελένη Ράντου αγκαλιά με τη μαμά της μάς θύμισε ποιο είναι το πιο σημαντικό τις ημέρες του Πάσχα