Οι τελευταίες δραματικές στιγμές: Αυτές ήταν οι 4 λέξεις που ψιθύρισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το τραγικό δυστύχημα και οι τελευταίες λέξεις

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο στον πλανήτη πριν χάσει την ζωή της στο τραγικό τροχαίο. Κυνηγημένη από τους παπαράτσι άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο θάνατος της Νταϊάνα, φούντωσε τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα. Αυτόπτες μάρτυρες υπήρχαν. Όχι μόνο οι παπαράτσι που ακολουθούσαν τη μαύρη Mercedes του συντρόφου της Νταϊάνα, καθώς κατευθύνονταν από το παρισινό Ritz στο σπίτι του Ντόντι αλ Φαγιέντ, αλλά και περαστικοί.

Στις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία δεν πέθανε ακαριαία αλλά μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière όπου μεταφέρθηκε, βρέθηκαν γιατροί, πυροσβέστες και διασώστες. Και κάπως έτσι, πέρα από όλες τις άλλες θεωρίες που κυκλοφόρησαν αυτά τα 22 χρόνια για το θάνατο της Νταϊάνας, κυκλοφόρησαν και πολλές για τα τελευταία της λόγια, με τους αυτόπτες μάρτυρες κατά καιρούς να διηγούνται διάφορες ιστορίες. Στο σημείο, να σας υπενθυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα, 10 μέρες πριν το τροχαίο βρισκόταν στην Ελλάδα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το τροχαίο και οι τελευταίες στιγμές

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αν και ψυχορραγούσε, κατάφερε να ψελίσσει κάποιες λέξεις. Και οι δύο μαρτυρίες που υπάρχουν για τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είναι πάνω κάτω οι ίδιες.

Ο Γάλλος γιατρός Φρεντερίκ Μαλιέ, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο του δυστυχήματος και σταμάτησε για να προσφέρει πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες, χωρίς να γνωρίζει καν την ταυτότητά τους, είχε δηλώσει, ότι ενώ η πριγκίπισσα έδινε μάχη για να καταφέρει να πάρει ανάσα, έβγαζε κραυγές πόνου και επαναλάμβανε πόσο πονάει, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές

Μια άλλη ιστορία που κυκλοφόρησε, προφανώς από αυτόπτη μάρτυρα, ήθελε την Νταϊάνα να λέει: «Ω Θεέ μου, αφήστε μόνη μου». Πριν τρία χρόνια, στην 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 2017, ο Γάλλος πυροσβέστης Xavier Gourmelon είχε αποκαλύψει μιλώντας στην Sun ότι εκείνος με την ομάδα του ήταν οι πρώτοι που έφθασαν στο σημείο του δυστυχήματος στη γέφυρα Αλμά στο Παρίσι.

Υποστήριξε ακόμη ότι έμεινε στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταΐάνα, καθώς ήταν χτυπημένη μέσα στην μαύρη Mercedes και χωρίς να έχει αντιληφθεί για ώρα την ταυτότητά της. Πριν οι διασώστες την απεγκλωβίσουν, ο Xavier Gourmelon υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε: “Ω θεέ μου, τι συνέβη;”. Αμέσως μετά άρχισε η καρδιαγγειακή αναζωογόνηση.

Ο Xavier Gourmelon ανέφερε ότι της έκανε CPR και ότι έμοιαζε σταθερή πριν την βάλουν στο ασθενοφόρο. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι δε μίλησε ποτέ για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στα μέσα πριν το 2007, καθώς οι Γάλλοι πυροσβέστες απαγορεύεται να μιλούν στα ΜΜΕ.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα