Οικογένεια Πλούταρχου: Η στιγμή που ακούν το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου παρουσιάζει την νέα του επιτυχία

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο γιος του αγαπημένου Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια την καριέρα του στο τραγούδι και ομολογουμένως, όχι μόνο έχει προκαλέσει την δίκη του αίσθηση, αλλά η μια του επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα 24ωρα, και φέρει τον τίτλο «Εγώ σ’ αγάπησα”. Είναι ένα δυναμικό χασάπικο, σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πολλούς λόγους να είναι περήφανος για τα παιδιά του και ένας από αυτούς είναι ότι ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, ακολουθεί τα βήματά του με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής.

Η οικογένεια Πλούταρχου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Γιώργου Κακοσαίου

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγα 24ωρα, και φέρει τον τίτλο «Εγώ σ’ αγάπησα”. Είναι ένα δυναμικό χασάπικο, σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ευχήθηκε να είναι «καλοτάξιδο» το νέο τραγούδι του γιου του, μέσα από μία σπάνια ανάρτηση με όλη την οικογένεια παρούσα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Ιnstagram, στο οποίο φαίνεται, ολόκληρη η οικογένεια να είναι συγκεντρωμένη και να ακούει το τραγούδι του Γιώργου.

Μάλιστα ο Γιάννης Πλούταρχος καταγράφει με το κινητό του τις αντιδράσεις της υπόλοιπης οικογένειας, δηλαδή της συζύγου του Μαρίας Παπαδοπούλου και των πέντε παιδιών του. Δείτε το τρυφερό βίντεο που ανέβασε:

Related posts

Ο γιος του Πλούταρχου είναι ερωτευμένος: Το γνωστό μοντέλο με την οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε νυχτερινή έξοδο

Τη λατρεύει σαν το «καλύτερο παιδί» και είναι ολόιδιοι: Η μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου που έχει τρελή αδυναμία στον γιο της

Γιάννης Πλούταρχος: Η καταγωγή, τα δύσκολα χρόνια, τα πρώτα βήματα στο τραγούδι και η οίκογένεια που υπεραγαπά

«Αχ κορίτσι μου» της είπε ο Γιάννης Πλούταρχος: Σε πελάγη ευτυχία η Μαρία Κακοσαίου

Πήρε το ταλέντο του πατέρα της: Η δυναμική είσοδος της κόρης του Πλούταρχου στην ελληνική δισκογραφία με το τραγούδι της “Πόσο Θέλω”

Δεν είχαμε ιδέα: Η δουλειά που έκανε για χρόνια ο Γιάννης Πλούταρχος πριν γίνει τραγουδιστής

Πλούταρχος: «Η Μαρία είναι η γυναίκα της ζωής μου – Περάσαμε και δυσκολίες, αλλά το παλέψαμε»

Δέσποινα Βανδή – Γιάννης Πλούταρχος: Τα παιδιά τους γνωρίστηκαν και βγήκαν «συμπέθεροι»

«Όχι βρε μάνα, μη μιλάς»: Η παρέμβαση της μαμάς του Πλούταρχου σε βίντεο του που κάνει το γύρο του διαδικτύου