Όλα άλλαξαν κι’ όμως παραμένει μία κούκλα: Η μικρή Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες» έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα

Νεφάλη Κανάκη: Δείτε πόσο άλλαξε το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά

Το ελληνικό κοινό λάτρεψε τη δημφοφιλή σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες» και η μικρή Μπέττυ την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν από 13 χρόνια, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Το κορίτσι κατά κόσμον Νεφέλη Κανάκη, είναι σήμερα μία κούκλα.

Η σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες» αποτέλεσε από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega, ενώ το σήριαλ παίζεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Μπάμπης Μουστοξύδης (Κώστας Κόκλας) και η κομμώτρια σύζυγός του, Πελαγία (Άβα Γαλανοπούλου), πλούτισαν από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν η 10χρονη κόρη τους, Μπέττυ (Νεφέλη Κανάκη) κέρδισε το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό τραγουδιού Super Dream Idol 2007, καθώς και μια επιταγή 400.000 ευρώ.

Έτσι, μετακόμισαν σε μία έπαυλη των βορείων προαστίων, δίπλα στον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό Βύρων Παπαπαύλου (Γιώργος Κωνσταντής) και τη μεγαλοαστή δημοσιογράφο γυναίκα του, Μιράντα (Αριέττα Μουτούση).

«Λατρεμένοι μου Γείτονες»: Δείτε πόσο άλλαξε η μικρή Μπέττυ

Η Νεφέλη Κανάκη συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, καθώς έκανε και σπουδές πάνω στο αντικείμενο, ενώ έχει διατηρήσει τα κόκκινα φουντωτά μαλλιά της.

Related posts

Κανείς δεν την αναγνώρισε: Η Σελένη πριν από το My Style Rocks έπαιζε στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

Πυρ και μανία ο Σταύρος Γεωργάς: «Βγήκα με 1000 γυναίκες και με εκδικούνται»

Με κοιλιακούς φέτες και γκρίζα γένια στα 37 του: Ο «Άρης» από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», 16 χρόνια μετά είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

Η μικρή “Λυδία” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” μεγάλωσε και είναι αγνώριστη: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Μεγάλωσε, άφησε μούσι και είναι αγνώριστος: Ούτε η Μπέττυ δεν θα αναγνώριζε τον Μιχαλάκη από τους «Λατρεμένους γείτονες»

Ούτε η Μπέτυ δεν θα τον αναγνώριζε: Άλλος άνθρωπος ο Μιχαλάκης 13 χρόνια μετά τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Λατρεμένοι μου γείτονες: Τι κάνει σήμερα ο Μιχαλάκης 11 χρόνια μετά το τέλος της λατρεμένης σειράς

Αστρονομικό ποσό για την Άβα Γαλανοπούλου: Αυτά είναι τα χρήματα που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο στους «Λατρεμένους γείτονες»

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Κόκλας: Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Μιχαλάκης από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”