Όλα τούμπα στη “Μουρμούρα”: Το πιο αγαπημένο ζευγάρι, επιστρέφει στη σειρά και τους κάνει όλους να απορούν

Στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, η ζωή του Ηλία θα αναστατωθεί, για ακόμη μία φορά, αφού η Καίτη Κίτσο μπαίνει ξανά στη ζωή του.

Η Ζωή βρίσκει μια παλιά φωτογραφική μηχανή, η οποία ανήκε στον πατέρα της και παίρνει την απόφαση να μάθει να φωτογραφίζει και η ίδια, κάνοντας «πειραματόζωά» της τόσο τον Φάνη, όσο και τον Ηλία τον Κανάτη.

Στην Κρήτη, η είδηση ότι ο Μηνάς ήταν παρών σε μία παράξενη νεκρανάσταση ενός πελάτη του γραφείου τελετών της Ζουζούς, τον έχει κάνει πολύ δημοφιλή στην τοπική κοινωνία και μάλιστα, τα επακόλουθα αυτής της κατάστασης δεν του αρέσουν καθόλου.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάμπης και η Ξένια επιστρέφουν από τη Γερμανία και συζητούν για το ταξίδι τους. Στην αρχή λένε και οι δύο πως απογοητεύτηκαν από τη ζωή εκεί, αλλά στη συνέχεια αποδεικνύεται ότι κάποιος δεν λέει την αλήθεια.

Η Καίτη Κίτσο επιστρέφει στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Στην Άρτα , η ζωή της Τούλας και του Ηλία αναστατώνεται ξαφνικά, καθώς το ζευγάρι λαμβάνει μία κοινή πρόσκληση , για να παρευρεθεί σε μία βάφτιση.

Αρχικά, ο λογιστής χαίρεται πολύ που θα κυκλοφορήσει επίσημα με την αγαπημένη του, αλλά, όμως, αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι τα βαφτίσια ανέλαβε να τα διοργανώσει η Καίτη Κίτσο.

Related posts

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με μπικίνι από παραλία της Μυκόνου – Δείτε τις φωτογραφίες

Ανακοίνωσε ότι είναι γκέι και σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτογραφία με τον σύντροφό του

Έπαθε έμφραγμα αγαπημένος ηθοποιός του Σασμού