Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Κλέλια Ρενέση: Η ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Όλο το Ίντερνετ χειροκρότησε την για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Ολόκληρος ο κόσμος του διαδικτύου χειροκροτεί την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρενέση, για την ανάρτηση της, με αφορμή τον πόλεμο που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία από χθες. Ολόκληρος ο κόσμος, παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό, με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας, μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσει εντολή στα ρωσικά στρατεύματα να προχωρήσουν εντός ουκρανικού εδάφους. Προς το παρόν, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν  καταδικάσει τις ρωσικές ενέργειες, προβλέπουν κυρώσεις, ενώ ο Ουκρανός πρόεδρος  Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα όλους τους πολίτες που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη χώρα έναντι των ρωσικών δυνάμεων να παρουσιαστούν, λέγοντας ότι το Κίεβο θα διανείμει όπλα σε όποιον τα ζητήσει.

Για το βράδυ της Πέμπτης έχει συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέου πακέτου κυρώσεων. Στην Σύνοδο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προήδρευσε νωρίτερα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ όπου και έκανε σαφές ότι η Αθήνα καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες της Μόσχας.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μαχητικό αεροσκάφος και τοποθετήθηκε δημόσια για τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τόσα χρόνια με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Ν’ αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Ν’ αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου.

Να εξαρτόμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο (ηλιακή ενέργεια). Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Και όπως λέει ένας φίλος: “Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Μ’ ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας. θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι. Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά. Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο. Τίποτα τυχαίο, τίποτα μη ελεγχόμενο”. Καλή τσικνοπέμπτη!

Υγ: Γι’ αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκα στη σκεπή σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία».

Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρενέση