Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Καρυστιανού: Απάντησε στην εισαγγελέα Αδειλίνη και όλοι τη χειροκροτούν

Απάντηση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έδωσε η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς διαψεύδοντας τα λεγόμενά της ότι σε συνάντηση με συγγενείς θυμάτων των Τεμπών δεν τους προέτρεψε «να βρουν παρηγορία στον Θεό».

«Όχι, δεν τα έχουμε χάσει γιατί η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει η ίδια» απάντησε η Μαρία Καρυστιανού στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία νωρίτερα από το Φόρουμ των Δελφών την διέψευσε ότι σε συνάντησή τους προέτρεψε του συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών να βρουν παρηγορία στον Θεό.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που ακούω την κ. Αδειλίνη, αλλά θα ήθελα να δω να απαντάει για όλα τα ζητήματα, με τη μονταζιέρα, για ότι ο ανακριτής μετά από 13, 14 μήνες ζήτησε τα ηχητικά» είπε μεταξύ άλλων η κ. Καρυστιανού.

Συνολικά, σύμφωνα με το Open, έγιναν τέσσερις συναντήσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών με την εισαγγελεά του Αρείου Πάγου. Σε δύο από αυτές ήταν παρούσα η Μαρία Καρυαστιανού και οι αδελφοί Πλακιά.

Στις άλλες ήταν μέλη του συλλόγου Τέμπη 2023, μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Παύλος Ασλανίδης. Την πληροφορία ότι όντως η εισαγγελέας τους παρέπεμψε για παρηγοριά στην εκκλησία επιβεβαίωσαν και οι δύο. Ο κ. Ασλανίδης σχολίασε ότι η Γεωργία Αδειλίνη είπε ότι τους καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι.

«Ξέρουμε πολύ καλά τι μας είπε. Δεν έχουμε χάσει την αντιληπτική μας ικανότητα» είπε η Μαρία Καρυαστιανού διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Ήταν πολύ περίεργο να μιλάς με εκπρόσωπο του νόμου και να σου λέει ότι ήταν πάρα πολύ άσχημο και δυσάρεστο και τραγικό αυτό που συνέβη σε σας, αλλά η ζωή πάει μπροστά. Κοιτάξτε τη ζωή, κακώς έγινε αλλά ο Θεός θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε» είχε δηλώσει κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική της Βουλής για τα Τέμπη η Μαρία Καρυαστιανού.

«Ο λόγος για τον οποίο δεν τοποθετήθηκα ήταν από σεβασμό» απάντησε σήμερα η Γεωργία Αδειλίνη από το Φόρουμ των Τεμπών.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται σε οποιονδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών» είπε επικαλούμενη μάλιστα, την παραγγελία που έδωσε στην εισαγγελία Λάρισας για την πλήρη διαλεύκανση της αλήθειας.

Και δεύτερη διάψευση για τους ισχυρισμούς της Αδειλίνη

Τους ισχυρισμούς της κ. Αδειλίνη διαψεύδει με ανάρτησή του και ο Νίκος Πλακιάς, συγγενής θύματος των Τεμπών.

«Παρακολουθούσα την συνέντευξη της Κυρίας Αδειλινης στο forum των Δελφων και την αναφορά της για τα ΤΕΜΠΗ και για μια συνάντηση που είχε στο γραφειο της 12/12/23 το πρωί με συγγενείς ΘΥΜΑΤΩΝ Δεν θα έλεγα ποτέ τι ειπώθηκε εκεί αλλα μιας και το ανάφερε πρέπει να βγω να πω την αλήθεια.

»Όπως καταλαβαίνετε είμαι ένας από τους έξι πατεράδες που είμασταν παρών, η Καρυστιανου δεν ήταν παρούσα. Λοιπόν δεν μας στείλατε με το ζόρι στην εκκλησία αλλα μας είπατε να πάμε να ανάβουμε και κανα κεράκι και να πηγαίνουμε και καμμία φορά για να μας βοηθήσει.

»Ειμαι ο νεαρός που καθόταν μπροστά σας δεξιά που στην ομιλία σας προς εμάς είπατε ας είναι όλο αυτο που έγινε για ενα καλυτερο αυριο στην χώρα μας. Και η απάντηση μου ήταν ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον από την στιγμή που έχασα τα παιδιά μου αν αύριο είναι καλύτερα τα τρένα η όχι .

»Ειμαι αυτός που μου είπατε ότι μάλλον πάσχω από βαθιά κατάθλιψη για να απαντήσω έτσι. Να σας συστηθώ είμαι ο Πλακιάς Νίκος , πατέρας των δίδυμων και της ανιψιάς μου που τα δολοφονήσανε στα ΤΕΜΠΗ.

»Γιατί ειμαι σίγουρος ότι εκείνη την ημέρα δεν καταλάβατε ποιος είμαι ίσως και να έχετε δίκιο μιας και το παρουσιαστικό μου γενικά δεν μαρτυρα την πραγματική μου ηλικία. Αλλα ας αφήσουμε τι έγινε εκείνη την ημέρα και να επικεντρωθούμε στο σήμερα . Στο σήμερα που μετα από 14 μήνες ακόμα μαζεύουμε πράγματα των παιδιων μας . Αλλα να ξέρετε ότι όλοι θα κριθούμε στο ΤΕΛΟΣ αυτής της διαδρομής μόνο που το οριστικό ΤΕΛΟΣ θα το πούμε όταν έρθει εκείνη η ωρα μόνο εμείς οι ΓΟΝΕΙΣ
Γι αυτό πρέπει να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για αυτούς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ».

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες