Όλο το Ίντερνετ μιλά για την Καίτη Γαρμπή: Είπε σε λίγες λέξεις όσα έπρεπε στον Τάσο Ξιαρχό

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για χονδροφοβία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Σταματημό δεν έχουν τα ξεσπάσματα κατά του Τάσου Ξιαρχό μετά το τραγικό βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακρίνοντας και σχολιάζοντας μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και το γεγονός πως φορούσε μπλούζα με ρίγες.

Τα σχόλια του αλλά και το bullying του φαίνεται πως ”δεν πέρασαν” στο κοινό, αφού πλέον τέτοια φαινόμενα αξίζουν μόνο απαξίωση.

Το βίντεο που ανέβασε ο γνωστός χορογράφος έγινε viral για τους πιο λάθος λόγους, ευτυχώς όμως υπάρχουν και εκείνοι που ξέρουν να βάζουν στην θέση τους τα πράγματα και να πηγαίνουν την κοινωνία ένα βήμα μπροστά, απομακρύνοντας την από στερεότυπα και τοξικότητα.

Μια από τις γυναίκες που πήραν θέση κατά του συγκεκριμένου περιστατικού είναι και η Καίτη Γαρμπή, η οποία δημοσίευσε ένα screenshot από συνέντευξη του Ξιαρχό, στην οποία ο ίδιος μιλάει για το bullying που έχει υποστεί, με άτομα να τον κακοποιούν λεκτικά λόγω της διαφορετικότητάς του, η Καίτη Γαρμπή τον πετσόκοψε με τον καλύτερο τρόπο. Με τα ίδια του τα λόγια.

Η ανάρτηση της Καίτη Γαρμπή κατά του Τάσου Ξιαρχό

«Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός, πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι», δήλωνε ο Τάσος Ξιαρχό το όχι και τόσο μακρινό 2019.

«Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάσταστος;», αναρωτιέται η Καίτη Γαρμπή. Και όλοι μας.

Να αναφέρουμε κάπου εδώ, πως μετά από όλα αυτά, όταν η κοπέλα του έστειλε μήνυμα για να του ζητήσει εξηγήσεις για την παρουσία της, χωρίς την άδειά της στα στόρι της, εκείνος τη μπλόκαρε, ενώ πριν απαίτησε και τη συγγνώμη της. Κανένα νόημα.

Related posts

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός