Όλοι χειροκροτούν τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε με το «γάντι» όσα κανείς δεν τόλμησε για τη Ζήνα Κουτσελίνη

by Ioanna Themistocleous
Όλοι χειροκροτούν τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε με το «γάντι» όσα κανείς δεν τόλμησε για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη τη Ζήνα Κουτσελίνη και φυσικά τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ…

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Στο πλαίσιο του Sappho Lesvos Festival, που διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφέρεια Αιγαίου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσίασαν μία εξαιρετική stand-up παράσταση, προσφέροντας γέλιο και ψυχαγωγία στους παρευρισκόμενους.

Εκεί, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη τη Ζήνα Κουτσελίνη, τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ!

Λάκης Λαζόπουλος για Κουτσελίνη: «Όταν σπούδαζα τότε, εμείς δόξα τω Θεώ είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ»

«Όταν σπούδαζα τότε, εμείς δόξα τω Θεώ είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν… παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.

Δηλαδή, αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να δεις έναν άνθρωπο να χτυπάει μια γυναίκα, να τη ρημάζει στο ξύλο και εσένα να μη σε απασχολεί η γυναίκα, αλλά η καριέρα του. Αυτό ήταν η πάθηση που σου προκαλούσε. Αν ήσουν βέβαια άντρας και δεν έτρωγες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να πεις “ήταν πολύ άντρας αυτός, γιατί είπε και συγγνώμη μετά”», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αυτό οι ψυκτικοί δεν θέλουν να το ξέρεις: Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα – Να μένει το κλιματιστικό ανοιχτό όλη μέρα ή να το κλείνουμε;

Πριν πιάσουν οι πολλές ζέστες ρίξε μία κουταλιά από αυτό το μπαχαρικό στα σιφόνια της τουαλέτας και της κουζίνας και δεν θα δεις κατσαρίδα όλο το καλοκαίρι

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η 7χρονη Σοφία Καλισκάμη, η μικρή «βασίλισσα» του σκακιού από τον Πόρο

Πανελλήνια συγκίνηση για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Σοκ με τον Έμπολα: Το νέο φονικό στέλεχος σκορπά τρόμο – Εμβόλιο «εξπρές» ετοιμάζουν οι επιστήμονες, τι λένε Έλληνες γιατροί

Προτεινόμενα