Όλοι την αγνοούσαν: Σκυλίτσα έκλαιγε κοντά στην παραλία για προσοχή με την ελπίδα ότι κάποιος θα τη βοηθούσε με τα νεογέννητα κουτάβια της

Σκυλίτσα: Το άτυχο ζωάκι δεν το βοηθούσε κανένας μέχρι που βρέθηκε ένα άτομο

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια που υποφέρουν στον δρόμο. Όταν χρειάζονται βοήθεια κλαίνε και προσπαθούν να πλησιάσουν τους ανθρώπους. Το ίδιο έκανε και η σκυλίτσα της παρακάτω ιστορίας για τα κουτάβια της.

Σε μια παραλία κοντά στο Λος Άντζελες, ένας σκύλος που περίμενε κοντά σε έναν θάμνο φώναξε για βοήθεια προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των θαμώνων της παραλίας.

Δυστυχώς, ούτε ένας δεν ήρθε να τη βοηθήσει και όλοι απλώς την αγνόησαν. Τότε κάποιος αποφάσισε να την ακολουθήσει. Λίγο πιο πέρα από λίγα μέτρα όπου η μητέρα σκυλίτσα έκλαιγε, βρίσκονταν τα τέσσερα νεογέννητα κουτάβια της, που είχε γεννήσει πριν από μια εβδομάδα και χρειαζόταν αμέσως βοήθεια για να επιβιώσουν.

Σκυλίτσα: Αίσιο τέλος για το αδέσποτο και τα κουτάβια της

Και τώρα, η μητέρα και τα τέσσερα κουτάβια της είναι ασφαλή και λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

«Η μαμά είναι σε θέση να ξεκουραστεί , ήταν μια στοργική μαμά και είναι τόσο ευγνώμων», δημοσίευσε η οργάνωση διάσωσης μαζί με τις συγκινητικές φωτογραφίες της νέας οικογένειας.

Πηγή: https: //petrescuereport.com/

Related posts

Νεκρός πασίγνωστος δημοσιογράφος

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου

Τραγικό τέλος για 21χρονη