Όλοι τους εύχονται για αυτήν την ανακοίνωση: Πολύ μεγάλες χαρές για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση για την επέτειο με τον αγαπημένο της

Τον έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ζει η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία ανάρτησε μια τρυφερή εικόνα για την επέτειο της σχέσης τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο της σχέσης της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020, ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση του ζευγαριού και δύο χρόνια μετά, όχι μόνο γιορτάζει τη δεύτερη επέτειό του, αλλά σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά τους το πρώτο του παιδί.

Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το ζευγάρι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το ρομαντικό δείπνο τους, όπου ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τον σύντροφό της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου. 22/8».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσα στο Σαββατοκύριακο, κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζει τον μυστικό του γάμο, λίγο πριν τα γεννητούρια.

Related posts

Μεγάλη Παρασκευή: Τι δεν κάνουμε σύμφωνα με το έθιμο;

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό