Όλοι τους είχαμε ξεχάσει – Δεν είναι μόνο ο Καρβέλας: 8 διάσημοι Έλληνες που στιγμάτισαν και ενέπνευσαν την Άννα Βίσση

Όλοι τους είχαμε ξεχάσει – Δεν είναι μόνο ο Καρβέλας: 8 διάσημοι Έλληνες που  στιγμάτισαν και ενέπνευσαν την Άννα Βίσση

Άννα Βίσση: Οι άντρες που βρέθηκαν στη ζωή της τραγουσίστριας

Η Άννα Βίσση όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό της είναι γεννημένη το 1957 και είναι 64 ετών. Σήμερα είναι μητέρα μίας κόρης, της Σοφίας Καρβέλα, την οποία απέκτησε από τον γάμο που έκανε με τον γνωστό συνθέτη Νίκο Καρβέλα.

Παράλληλα, είναι γιαγιά δύο αγοριών, του Νίκου και του Νέστορα. Ωστόσο ούτε η προσωπικότητά της αλλά ούτε και η εξωτερική της εμφάνιση θυμίζουν τις κλασικές γιαγιάδες.

Η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια έζησε μεγάλους έρωτες που την στιγμάτισαν και την ενέπνευσαν!

Ποιοι ήταν όμως οι άντρες που τη στιγμάτισαν σε αυτή τη διαδρομή της μέχρι σήμερα;

Άννα Βίσση: Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της

Δώρος Γεωργιάδης

Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας που όμως δεν κράτησε παρά μόνο δύο με τρεις μήνες, λίγο πριν φύγει από Κύπρο για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα υπήρξε ο μεγάλος δημιουργός Δώρος Γεωργιάδης ο οποίος της άφησε πολύ γλυκιά και νοσταλγική γεύση.

Όλοι τους είχαμε ξεχάσει – Δεν είναι μόνο ο Καρβέλας: 8 διάσημοι Έλληνες που  στιγμάτισαν και ενέπνευσαν την Άννα Βίσση

Κώστας Τουρνάς

Ο επόμενος άντρας που μπήκε στη ζωή της υπήρξε ο Κώστας Τουρνάς ο οποίος τότε μεσουρανούσε στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η σχέση τους ακροβατούσε ανάμεσα στην έλξη και το φλερτ όμως ποτέ δεν έφτασε να γίνει σχέση καθώς τότε η Άννα Βίσση ήταν μικρό κορίτσι και ξεκινούσε μία μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Όλοι τους είχαμε ξεχάσει – Δεν είναι μόνο ο Καρβέλας: 8 διάσημοι Έλληνες που  στιγμάτισαν και ενέπνευσαν την Άννα Βίσση

Γιώργος Νταλάρας

Η σχέση όμως που τη στιγμάτισε πραγματικά ήταν αυτή που απέκτησε τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στην Ελλάδα και ήταν αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα. Οι δυο τους ξεκίνησαν επαγγελματική συνεργασία αρχικά όμως αυτή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και πολλοί ήταν εκείνοι τότε που υποστήριζαν πως σύντομα θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Πάνος Λαμπρόπουλος

Ένα τρίτο πρόσωπο όμως, ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της σε μπουάτ της εποχής στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν ανάμεσα στο ζευγάρι οι τριγμοί, μέχρι που ήρθε το τέλος ανάμεσά τους.

Αντώνης Σαμαράς

Η επόμενη σχέση της Άννας Βίσση ήταν με τον Αντώνη Σαμαρά και διήρκησε 8 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Μανώλη Μητσιά –φίλος και των δύο- ο οποίος τότε εμφανιζόταν στο ίδιο κέντρο με την Άννα Βίσση.

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και οι δυο τους δείχνουν πραγματικά ερωτευμένοι, παρόλο που δεν τους συνδέει τίποτα εκ πρώτης όψεως. Εκείνη τραγουδίστρια, εκείνος ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός μιας και είναι ήδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Καλαμάτα.

Οι δυο τους, μετά από τριβή τόσων χρόνων, έδινε τέλος στη σχέση του και τραβούσε ο καθένας τον δρόμο του. Εκείνο που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό είναι πως δέκα πέντε χρόνια μετά και όταν η Άννα Βίσση μίλησε σε συνέντευξή της για την άγνωστη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά ενώ εκείνη ήταν ήδη με τον Νίκο Καρβέλα, ο γνωστός πολιτικός απαρνήθηκε τη σχέση του μαζί της.

Τότε ο Νίκος Καρβέλας, θέλοντας δημόσια να υπερασπιστεί τη γυναίκα του με δηλώσεις του στο «Βήμα» είχε πει πως «πολιτικός που δεν έχει guts να παραδεχτεί πως έχει ερωτευτεί τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του παρά μόνο τη γυναίκα του είναι ή απογοητευτικός ή ψεύτης».

Νίκος Καρβέλας

Ο άντρας που θα βρεθεί αμέσως μετά στη ζωή της θα είναι για εκείνη μοιραίος και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρβέλα τον οποίο η Άννα επιχειρεί πρώτη να γνωρίσει καθώς έχει ακούσει για έναν ταλαντούχο δημιουργό. Σπεύδει να τον βρει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως εκείνος θα τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό. Και η Άννα θα ενδώσει πολύ αργότερα και η σχέση τους θα εξελιχθεί σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα ολοκληρωθεί με τον γάμο τους και την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας.

Λάμπης Λιβιεράτος

Η αρχή του τέλους για το ζευγάρι θα έρθει στις αρχές του 90’ και τότε η Άννα θα γνωρίσει τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον οποίο αρχικά θα είναι φίλοι, όμως σύντομα η σχέση τους θα γίνει ερωτική. Θα μείνουν ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια, όμως κάποια στιγμή θα έρθει και ο χωρισμός, μετά από έναν τρικούβερτο καβγά τους που θα δώσει και τη χαριστική βολή στη σχέση τους.