Όλοι υποκλίθηκαν: Το μαγαζί άνοιξε αλλά ο Πλούταρχος αρνήθηκε να τραγουδήσει μετά την τραγωδία

Πλούταρχος: Αρνήθηκε να εμφανιστεί μετά τη τραγωδία στα Τέμπη

Ο Γιάννης Πλούταρχος εξέφρασε την άρνηση του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να εμφανιστεί από σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων.

Το νυχτερινό μαγαζί που τις προηγούμενες ημέρες είχε παραμείνει κλειστό λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, χθες βράδυ αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά δημοσιεύοντας μάλιστα στα social media και την αφίσα του μαγαζιού ανακοινώνοντας κανονικά την εμφάνιση των δυο καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτό, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, ο τραγουδιστής θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του σε μια ένδειξη πένθους για την τραγωδία που ζει η χώρα μας. Γι’ αυτό και ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δε θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η ανακοίνωση του μαγαζιού και η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου

Related posts

«Σε λίγο θα χορεύω με τον Θεό»: Συγκλονίζει η μάχη 31χρονης τραγουδίστριας με τον καρκίνο – Η «θυσία» για τον 7χρονο γιο της

«Χρυσός» Μάρτης για αuτά τα 4 Ζώδια: Η 1η έκλεıψη του έτους φέρνει τσουβάλια ξαφνικό χρńμα, σύμφωνα τα άστρα

Kήρυξαν πτώχευση, βάζουν “λουκέτο”: Τέλος τα Body Shop μετά από 18 χρόνια στην χώρα, «σεισμός» στην αγορά