Ολυμπία Χοψονίδου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των 6 παιδιών της

by Τόνια Τζαφέρη

Ολυμπία Χοψονίδου: Όλο και περισσότερα οικογενειακές φωτογραφίες

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο για την επαγγελματική επιτυχία του Βασίλη Σπανούλη, όσο και για την αξιοθαύμαστη σχέση του με την γυναίκα της ζωής του την Ολυμπία Χοψονίδου.

Ολυμπία Χοψονίδου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των 6 παιδιών τηςΕκείνη δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για το πόσο ευτυχισμένη είναι για την οικογένεια της. Πολλές είναι άλλωστε οι φορές που η ίδια επιλέγει να δημοσιεύσει οικογενειακές, ιδιωτικές στιγμές οι οποίες γίνονται viral.

Ολυμπία Χοψονίδου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των 6 παιδιών της

Το γνωστό μοντέλο και μητέρα έξι παιδιών. Αφιερώνει τον χρόνο της στην ανατροφή των παιδιών του Βασίλη Σπανούλη. Η ίδια δείχνει πόσο τρυφερή είναι ως μητέρα. Από εκεί και πέρα, η Ελληνίδα μοντέλο ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Όπως θα δείτε, ο Θανάσης, ο Βασίλης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία, η Αναστασία και η μπέμπα έχουν μεγαλώσει πολύ και μπορούν πλέον να προστατεύουν και να βοηθούν ο ένας τον άλλο.

Το πρώτο τους παιδί, ο Θανάσης, γεννήθηκε το 2010, όταν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα, στις 24 Ιουνίου του 2011 ο θρησκευτικός στο κτήμα Νάσιουτζικ.
Η Ολυμπία Χοψονίδου ως λάτρης των social media μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά με την όμορφη οικογενειά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo