Ομορφιά χωρίς ανταγωνισμό: Η φωτογραφία της Μαλέσκου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

by Τόνια Τζαφέρη

Iωάννα Μαλέσκου: Έχει κερδίσει το κοινό του instagram

Κάθε ανάρτηση της συζητείτε έντονα, ενώ ξέρει καλά πως να τραβάει τα βλέμματα και να προκαλεί ενδιαφέρον…

Ομορφιά χωρίς ανταγωνισμό: Η φωτογραφία της Μαλέσκου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο- το αντίθετο θα λέγαμε. Κι αυτό γιατί η χώρα μας έχει πληθώρα εντυπωσιακών γυναικών (διασήμων και μη), που είναι ικανές να κάνουν το αντρικό κοινό να παραληρεί μέχρι τελικής πτώσεως και σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ.

Επομένως, θα μπορούσε να πει κανείς πως ο «ανταγωνισμός» είναι θηλυκά αδυσώπητος και υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλά κορίτσι που ερίζουν για την άτυπη κορυφή.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μία εξ αυτών, φυσικά, είναι αδιαμφισβήτητα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η πανέμορφη παρουσιάστρια του “Love it” στον ΣΚΑΪ μετά τη μεταγραφή της από το Κρήτη TV στο κανάλι του Φαλήρου (που, φυσικά, είναι πανελλαδικής εμβέλειας) είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται, μαζί και οι followers της στο instagram.

Η ξανθιά καλλονή φροντίζει ν’ ανεβάζει συχνά-πυκνά στόρι και φωτογραφίες που κάνουν τις καρδούλες και τ’ αποθεωτικά σχόλια να πέφτουν βροχή, με την τελευταία της λήψη να τυγχάνει πρωτοφανούς «υποδοχής».

Η φωτό είναι εξαιρετικά απλή, καθώς δείχνει την Ιωάννα να κάθεται απλά σ’ έναν καναπέ, όμως μέσα στην απλότητά της αναδεικνύει την ασύλληπτη ομορφιά της κοπέλας.

Δείτε την παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν