Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Η Σοφία Χατζηπαντελή κλείνει στόματα και απαντά με μια φωτό σε όσους είπαν πως «δεν έχει κορμί»

Σοφία Χατζηπαντελή: Η σέξι ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, μέσα από την παρουσία της στις οντισιόν του GNTM. Μάλιστα από την ημέρα που έφυγε, το GNTM έχει καθοδική πορεία που μεταξύ των σειρών, φτάνει πλέον να παίρνει με το ζόρι διψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Κάτι το μονόφρυδο, κάτι τα σχόλια που προκαλούσε, κάτι οι παρακρούσεις που πάθαινε, η Σοφία Χατζηπαντέλη έδειξε πως έχει ένα quality που λείπει από το GNTM. Ευτυχώς που υπάρχει στο Instagram για να δείχνει εκεί ότι είναι κάτι παραπάνω από μια ιντριγκαδόρικη παρουσία. Είναι και μια σέξι γυναίκα.

Με βάση την ανάρτηση της από προχθές, θα λέγαμε πως είναι κανονική σ#ξοβόμβα.

Φωτογραφίζεται στο μπάνιο με τα εσώρουχα, το στήθ0ς της είναι πληθωρικό και μπορεί κανείς να διακρίνει ότι δεν έχει κάνει ρετούς στο σώμα της. Αφήνει να φανούν όλα όσα έχει κάθε γυναίκα.

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»