Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσω της ερωτικής επαφής και με αγόρια και με κορίτσια»

Ορέστης Τζιόβας: Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Τα Νέα» για τις σεξουαλικές του εμπειρίες με τα δύο φύλα αλλά και την εξάρτησή του από ουσίες.

«Θυμάμαι όταν έπαιζα τη «Λυσσασμένη γάτα» ήταν η εποχή που έκανα χρήση ουσιών και ο ήρωας που υποδυόμουν ήταν τελείως κατεστραμμένος, παραιτημένος από τη ζωή. Ήμουν κι εγώ όμως τότε έτσι και μου άρεσε που είχα μπει στον ψυχισμό του ρόλου» είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ορέστης Τζιόβας: Η μάχη με τις ουσίες και ο αγώνας για απεξάρτηση

«Ήταν μια πενταετία η οποία πέρασε “έτσι”, σαν αέρας. Δεν μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Μ’ ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια “κανονικότητα”. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου. Η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου ήταν να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές» συνέχισε.

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί από τη χρήση ουσιών και μιλώντας για το αν και κατά πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία, ο Ορέστης Τζιόβας τόνισε: «Όχι, γιατί άρχισα τις συνεδρίες αφού σταμάτησα τη χρήση. Βρήκα τη δύναμη και είπα στοπ. Με πολλές προσπάθειες και πισωγυρίσματα. Αλλά ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω, γιατί δεν μου άρεσε η τροπή που είχε πάρει η ζωή μου».

Ορέστης Τζιόβας: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλικότητά του

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε ανοιχτά στη σεξουαλικότητά του και τόνισε πως έχει εξερευνήσει την ερωτική επαφή τόσο μέσα από τα αγόρια όσο και μέσα από τα κορίτσια: «Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω τη ζωή, μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δεν συνδέεται με τις ουσίες. Από την άλλη, η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου – τη συλλογή εμπειριών».

«Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τον άνθρωπο. Με γοητεύει να μαθαίνω πώς μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα όμως ποτέ ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από τη σεξουαλική επαφή. Θεωρούσα πάντα ότι τα αντρικά κολλητιλίκια είχαν κάτι ερωτικό μέσα τους που δεν είναι καθόλου σεξουαλικό. Έχουν τη διεκδίκηση της προσοχής, της φροντίδας, του νοιαξίματος μέσα από ένα φίλτρο πολύ macho. “Τι έπαθες, ρε μαλάκα, τι σου συμβαίνει;”. Αλλά στην ουσία αυτό που ρωτάς είναι “πληγώθηκες;”, “δεν είσαι καλά;”» είπε στη συνέχεια ο Ορέστης Τζιόβας.

Σχολιάζοντας το αν έχει λάβει μεγαλύτερη τρυφερότητα από άντρες ή γυναίκες, ο ίδιος σημείωσε ότι και τα δύο φύλα υπήρξαν εξίσου σημαντικά στη ζωή του και πως έχει λάβει από αμφότερα τα φύλα μεγάλη αγάπη.

Related posts

Το τζιν που ανήκει στα ’00s : Μόνο η Μαρίνα Πατούλη θα μπορούσε να φορέσει αυτό το παντελόνι

Έχει «ξεφύγει» η κατάσταση στο Survivor: Ο Πιλίδης κατέθεσε 300€ σε ντόπιο και ο Γκότσης του είχε γράψει λίστα με ψώνια

Μόνο με τρεις κουβέντες : Η απάντηση της Όλγας Τρέμη στην κάμερα μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δημόσια έκκληση από την Ματούλα: «Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτε»

Σαν φωτοτυπία του αδερφού της: Ιδού η κούκλα αδερφή του Ηλία Γκότση που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Τρισευτυχισμένη η Κατερίνα Κουκουράκη: Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και οι ευχές έπεσαν «βροχή»

Χαρούμενες στιγμές για τη Δώρα Χρυσικού: Το πάρτι γενεθλίων, η στήριξη από τον σύντροφό της και η συγκινητική εξομολόγηση

Στο νοσοκομείο ο Ορέστης Τζιόβας: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή για τον ηθοποιό

«Σήμερα έφυγες αγαπημένε»: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο φίλο του