Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου καταθέτει μήνυση: «Ποτέ δεν έδωσα τέτοια συνέντευξη. Όλα είναι ψέματα»

Κατερίνα Καινούργιου: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Σχολίασε πως θα κινηθεί νομικά

Κατερίνα Καινούργιου: Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως έχει πέσει θύμα μία απάτης του διαδικτύου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια σχολίασε πως θα κινηθεί νομικά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου στην ανάρτηση της

«Φίλοι μου, σοκαρισμένη διαπίστωσα την Δευτέρα 23.08.2021 και με πλήρη προηγούμενη άγνοιά μου περί αυτού, ότι κυκλοφορεί σε μία σειρά διαδικτυακών ιστότοπων (sites) μία εντελώς ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ δήθεν συνέντευξή μου, στην οποία και όλως ψευδώς αναφέρεται ότι ισχυρίσθηκα πως ένα συγκεκριμένο προϊόν σοκολατούχου γάλακτος με βοήθησε να χάσω κάποια περιττά κιλά, και ότι δήθεν μου έκανε Αγωγή η Εθνική Ένωση Διαιτολόγων λόγω του ότι φέρομαι να ανέφερα ότι είναι, εν ολίγοις, «άσκοπο» το να απευθύνεται κανείς σε επιστήμονες διαιτολόγους μιας και το συγκεκριμένο σοκολατούχο γάλα μπορεί δήθεν να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε άτομα τα οποία και θέλουν να χάσουν βάρος.

Θέλω κατηγορηματικά να καταστήσω σαφές και να διευκρινίσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραχώρησα τέτοια συνέντευξη. Το πλήρες περιεχόμενο της και είναι καθόλα ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ λέξη προς λέξη. Είναι καθαρά προϊόν της φαντασίας κάποιων κακόβουλα ενεργούντων ατόμων. Προσβάλλουν με βάναυσο τρόπο την τιμή, αξιοπρέπεια και εν γένει την προσωπικότητά μου!!

Κατερίνα Καινούργιου: «Ποτέ δεν έδωσα τέτοια συνέντευξη. Όλα είναι ψέματα. Θα καταθέσω μήνυση»

Όσοι με γνωρίζετε από την τηλεοπτική και προσωπική μου πορεία, αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι όλα αυτά είναι ΨΕΥΔΗ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ανέφερα. Επιβάλλεται αυτή την στιγμή να συστήσω προς όλους να ΜΗΝ ακολουθήσουν ή υιοθετήσουν τα όσα αναφέρονται στο ψευδές αυτό δημοσίευμα που σκοπό έχει να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ τον κόσμο σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στο όλο θέμα και την διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου να κατεθέσει ΜΗΝΥΣΗ ! Προς κάθε υπεύθυνο ενώπιον της Εισαγγελείας Αθηνών, ζητώντας ταυτόχρονα από την Ελληνική Αστυνομία και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι και θα κληθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να λογοδοτήσουν!

Ευχαριστώ θερμά. Να είστε βέβαιοι ότι η δικαίωσή μου θα βοηθήσει και λοιπά δημόσια πρόσωπα να προστατευθούν από τέτοιες παράνομες, ποινικά και αστικά κολάσιμες, κακόβουλες και έκνομες πράξεις από επιτήδειους. Σας ευχαριστώ πολύ 🙏🏻❤️»

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη καταθέτει μήνυση για ανυπόστατη συνέντευξη

Ολόκληρη η δημοσίευση της Κατερίνας Καινούργιου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα