«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»: Ολόκληρη η απάντηση του Αύγουστου Κορτώ στο Μανώλη Μητσιά

Αύγουστος Κορτώ: Η αποστομωτική απάντηση του στα όσα είπε ο Μανώλης Μητσιάς

Η συνέντευξη του Μανώλη Μητσιά στο “Χαμόγελα και πάλι” σχετικά με τις ομοφυλόφιλες σχέσεις έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μια από αυτές είναι και αυτή του Αύγουστου Κορτώ.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου από τη δήλωση του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν τα όσα είπε ο τραγουδιστής, και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

Τι ακριβώς δήλωσε ο Μανώλης Μητσιάς και προκάλεσε το ξέσπασμα του Αύγουστου Κορτώ

«Δε με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα», έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την αρχική του ανάρτηση: «Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δε σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους». 

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί