«Όταν είσαι βιαστής ή παιδεραστής, πρέπει να εκτελείσαι» – Κόλαφος ο Γιώργος Μακρής

by Τόνια Τζαφέρη

” Θα τους έσερνα με το αυτοκίνητό μου μέσα στην Αθήνα “

«Με όλα αυτά τα γεγονότα στο θέατρο τα οποία άκουσα από τους δημοσιογράφους. Θα μου πεις δεν γνώριζες τίποτα, το τι κάνει ο καθένας στο υπνοδωμάτιό του δεν το γνώριζα. Αν γνώριζα ότι κάποιοι από τον χώρο μου βίαζαν, δε θα έμενα άπραγος. Θα τους έσερνα με το αυτοκίνητό μου μέσα στην Αθήνα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μακρής στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Καταπέλτης ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής, όταν ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, που αποκαλύφθηκαν τους προηγούμενους μήνες και συνεχίζει:

«Όταν κάποιος κλέψει γιατί πεινάει, μπορείς να του το συγχωρέσεις μετά από καιρό. Όταν όμως είσαι παιδεραστής ή βιαστής πρέπει να εκτελείσαι, δεν το αφήνεις. Αν όντως αποδειχτεί ότι κάποιος είναι», πρόσθεσε.

«Όταν είσαι βιαστής ή παιδεραστής, πρέπει να εκτελείσαι» – Κόλαφος ο Γιώργος Μακρής

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μακρή για την παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές

Όσον αφορά στη θεατρική παράσταση που έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τριπόλεως, ο Γιώργος Μακρής σημείωσε πως «από ό,τι έμαθα επιχορηγήθηκε με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Τα λεφτά δικά μου δεν είναι; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να δίνεις τα λεφτά σου εκεί; Να ρωτήσω και το πιο απλό, αν στη θέση του/της ηθοποιού ήταν ο γιος, η κόρη ή κάποιος άλλος, θα έδινες τα χρήματα; Οι παραγωγοί δε φταίνε; Δεν γνώριζαν ότι τους έκαναν παράπονα οι ηθοποιοί;

Δεν δέχομαι να μην μιλάει κάποιος επειδή θα έμενε άνεργος. Να πήγαινε, να καθαρίσει τουαλέτες όπως το έχω κάνει εγώ».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν