Όταν η Αλίκη νίκησε τις αποβολές: Η σπάνια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της

by Τόνια Τζαφέρη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν νίκησε τις αποβολές

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ότι υλικό έρχεται στην επιφάνεια από την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Και είναι λογικό. Όσα χρόνια και αν περάσουν, έχει καταφέρει η ηθοποιός να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της.

Αυτήν την φορά μία σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της ανάρτησε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή στο φωτογραφικό blog που διατηρεί στο Instragram της. Από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν νίκησε τις αποβολές

Η δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το 1970 το περιοδικό «Φαντάζιο» δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ. Μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην σπάνια φωτογραφία, ο μικρός Γιάννης δέχεται ένα τρυφερό φιλί από ένα κοριτσάκι. Που δεν είναι άλλο από την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Πέτρου Κουτουμάνου. Η οποία είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή του».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1969 και για την Αλίκη θεωρήθηκε ένα θαύμα. Καθώς η ίδια είχε αποβάλει στο παρελθόν τρεις φορές, στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Οι προσπάθειες της Αλίκης να γίνει μητέρα

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται οι προσπάθειες της αείμνηστης ηθοποιού να μείνει έγκυος. Φτάνοντας μέχρι και την Παναγία της Τήνου για να κάνει τάμα.

Η εγκυμοσύνη του 1968, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Δασκάλας με τα χρυσά μαλλιά» εξελίχτηκε ομαλά για την Αλίκη. Και δύο χρόνια μετά βρέθηκε στα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου της να φωτογραφίζεται ευτυχισμένη κρατώντας το χρονιάρικο γιο της. Ενώ η κόρη της Ζωής Λάσκαρη του δίνει ένα φιλί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα