«Ό,τι καλύτερο μας έχει χαρίσει η τηλεόραση»: Διθυραμβικά τα σχόλια για Καβογιάννη και Αλεξίου στο Maestro

Maestro: Αποθεώθηκαν Καβογιάννη και Αλεξίου

Μαρία Καβογιάννη και Χαρούλα Αλεξίου αποθεώθηκαν με τις ερμηνείες τους στο χθεσινό επεισόδιο του Maestro, που για μία ακόμα Πέμπτη κυριαρχισε στο Twitter. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παρουσίασε χθες το βράδυ το όγδοο και προτελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, που σύντομα αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Λίγο πριν κλείσει η αυλαία του πρώτου κύκλου του “Maestro”, αφού την ερχόμενη Πέμπτη θα δούμε το ένατο και τελευταίο επεισόδιο, η σπουδαία Μαρία Καβογιάννη συγκλόνισε και πάλι με την ερμηνεία της στη σκηνή του ξυλοδαρμού από τον βίαιο σύζυγό της, Χαράλαμπο, ο οποίος και θα πέσει νεκρός στο επόμενο επεισόδιο.

Φυσικά, “βροχή” έπεσαν τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και για την υπέροχη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία κυριολεκτικά είναι μία “αποκάλυψη” στη σειρά, καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως θα μας χάριζε και τόσο εξαιρετικές τηλεοπτικές στιγμές και με το υποκριτικό της ταλέντο.

Το χθεσινό επεισόδιο του «Maestro» με τίτλο «Αυτοάνοσα»

Η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια. Όλα ανατρέπονται στην πιο κρίσιμη στιγμή…

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού