Ούτε η Καγιά δεν θα την γνώριζε σήμερα: Αγνώριστη το golden pass Ελευθερία Καρναβά του GNTM

GNTM: Πως είναι σήμερα η Ελευθερία Καρναβά

Το GNTM μας κρατάει συντροφιά εδώ και χρόνια και τα νεαρά μοντέλα που πέρασαν από το ριάλιτι δεν ξεχνιούνται εύκολα. Κάποια από αυτά μας χάρισαν και άφθονο γέλιο.

Το Next Top Model Ελλάδας το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων της τηλεόραση του Star channel επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και χωρίς αγόρια! Θα δούμε να διαγωνίζονται μόνο γυναίκες και τη Βίκυ Καγιά μετά από απουσία ενός έτους πίσω στην κριτική επιτροπή!

Τελευταία φορά που είχαμε γυναίκες ήταν το 2019 αφού ακολούθησαν δύο χρονιές που οι ομάδες ήταν μικτές!

Εκείνη τη χρονιά η Ελευθερία Καρνάβα είχε κερδίσει το Golden pass αφού εντυπωσίασε τους κριτές κατά τις οντισιόν, αλλά διέγραψε μία πορεία που δεν ήταν αντίστοιχη των προσδοκιών που δημιούργησε όταν βρέθηκε στο σπίτι του ριάλιτι.

Έτσι λίγο αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αναφέρει στην Ελευθερία ότι μας έχεις εντυπωσιάσει στις οντισιόν και έτσι σου δώσαμε το Golden pass! Κανονικά θα έπρεπε να πετάς από τη χαρά σου. Αυτό όμως δεν το είδαμε και πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το εισιτήριο ήταν ανάμεσα σε σένα και τη Μαρία Μιχαλοπούλου (την αγρότισσα). Σήμερα που σας βλέπουμε ομολογούμε ότι κάναμε λάθος! έπρεπε να δώσουμε στη Μαρία

Η Ελευθερία μέσα στο Next Top Model Ελλάδας δεν είχε όπως αναφέραμε την αναμενόμενη πορεία και έτσι λίγο αργότερα αποχώρησε,

Ωστόσο κέρδισε αρκετά από την εμπειρία της αυτή και προσπαθεί μέσω του Instagram να τα αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο στις φωτογραφίες που δημοσιεύει εκεί. Δες πώς είναι σήμερα το Golden pass του ριάλιτι μοντέλων.

GNTM: Έτσι είναι σήμερα η Ελευθερία Καρναβά

Related posts

Άξιζε κάθε δραχμή: Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα

Χαμογελούν οι γονείς του από ψηλά: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η μέλλουσα γυναίκα του

Τότε 10 χρονών παιδάκι, τώρα 57άρης αλλά με τα ίδια καταγάλανα μάτια: Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Ιησούς από τη Ναζαρέτ