Ούτε ο Γεωργούλης δεν θα την αναγνώριζε: Η «Λένα» της σειράς «Εραστής δυτικών προαστίων» & κολλητή της «Λίζας» είναι πιο όμορφη από ποτέ

«Εραστής δυτικών προαστίων»: Η Χριστίνα Κουλούμπη ανανεωμένη σε καλοκαιρινό mood

Η Χριστίνα Κουλούμπη, απολαμβάνει τις διακοπές της αυτές τις ημέρες. Η ηθοποιός και καλλιτέχνης φαίνεται ανανεωμένη και πιο φρέσκια από ποτέ.

Η «Λένα» της σειράς «Εραστής δυτικών προαστίων» και κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram με μπικίνι να βγαίνει από τη θάλασσα με την παρουσία της να καθηλώνει και να την ήθελε μέχρι και ο Γεωργούλης.

«Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Έτυχε να είμαι κοντά στο όραμα της Κάρμεν Ρουγγέρη για το θέατρο για παιδιά από τη γέννησή του ακόμα, να μου ταιριάζει, να μαθαίνω στο πλάι της και να ανακαλύπτω το δικό μου όνειρο γιγαντωμένο. Μια πορεία που έχει πολλά μονοπάτια και ενδιαφέροντες ορίζοντες.

Από μικρή έφερα τη μοναδικότητά μου. Εννοείται ότι συναντούσα ανθρώπους που με αγαπούσαν ή με αντιπαθούσαν προκαταβολικά, χωρίς να με γνωρίζουν, εξαιτίας της οικογένειάς μου. Το σίγουρο είναι ότι νιώθω ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμένα και τον αδερφό μου γνωρίσματα πολύτιμα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης, της εργατικότητας και της συνεργασίας, είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμένα!», έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.

«Εραστής δυτικών προαστίων»: Έτσι είναι σήμερα η Λένα

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων