Ούτε ο μικρός Γιαννάκης δεν θα τον αναγνώριζε: Πως είναι σήμερα ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Μπέζου από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”;

Ούτε ο μικρός Γιαννάκης δεν θα τον αναγνώριζε: Που βρίσκεται και τι κάνει ο ηθοποιός

Ο λόγος για τον Χάρη Εμμανουήλ. Έναν ηθοποιό που είχε ήδη χαράξει την πορεία του στην υποκριτική πριν από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, Ευτυχισμένοι Μαζί.

Τον γνωρίσαμε τα μέσα της δεκαετίας του 90′, μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως ο “Απών”, ενώ μετέπειτα έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις σειρές “Εραστής Δυτικών Προαστίων”, “Παρα Πέντε” και “Ευτυχισμένοι Μαζί” που προβάλλονται συχνά σε επανάληψη, με αποτέλεσμα να μας έχει αποτυπωθεί η μορφή του, είτε ως ο μπαμπάς του Σπύρου (Αλέξη Γεωργούλη) είτε ως ο αδερφός του Γιάννη Μπέζου, ο Αρσένης (Ευτυχισμένοι Μαζί).

Που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός – Ούτε ο μικρός Γιαννάκης δεν θα τον αναγνώριζε

Αν και τα τελευταία χρόνια δεν τον συναντάμε στη τηλεόραση, το θέατρο παραμένει στη ζωή του, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να τον δούμε στο καστ της νέας κινηματογραφικής ταινίας “Καπετάν Μιχάλης” βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, στο πλευρό του Αιμίλιου Χειλάκη.

Θυμάστε την “Δάφνη” από τους “Δύο Ξένους”; Αγνώριστη 25 χρόνια μετά τη προβολή της σειράς

Και ποιός δεν έχει αγαπήσει τους Δύο Ξένους; Μία σειρά που νιώθουμε, ότι δεν έχει τελειώσει ποτέ με τις αμέτρητες επαναλήψεις της, οι οποίες ποτέ δεν κουράζουν, αφού οι ατάκες της “Ντένης” και της “Φλωράνς” έχουν μείνει στην ιστορία σαν πολύτιμα “κειμήλια” που πάντα θα ανακαλούμε. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Μαρούσκα των Δύο Ξένων.

Ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς που ξεχώρισαν ήταν και οι μαθητές του Κωνσταντίνου, γνωστοί σήμερα ηθοποιοί που τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα, όπως η Άβα Γαλανοπούλου, ο Σπύρος Πούλης κ.α.

Μία από αυτούς ήταν και η συνεσταλμένη και καλόκαρδη Δάφνη, άριστη μαθήτρια της σχολής που έγινε πολύ καλή φίλη της Μαρίνας (Εβελίνας Παπούλια).

Η “Δάφνη” λοιπόν ή κατα κόσμον Τζούλη Σούμα μετά τη τεράστια επιτυχία των “Δύο Ξένων” δεν έκανε πολλές τηλεοπτικές δουλειές και επικεντρώθηκε στο θέατρο με αποτέλεσμα να τη χάσουμε από τα φώτα και να αγνοούμε πως έχει γίνει σήμερα. Οι θεατρόφιλοι σίγουρα θα την έχουν πετύχει σε κάποια θεατρική παράσταση. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα» της Λίλιαν Χέλμαν στο θέατρο Χυτήριο. Πόσοι όμως από εσάς θα την αναγνωρίζατε σήμερα;

Δείτε πως είναι σήμερα η Τζούλη Σούμα (Δάφνη) από τους “Δύο Ξένους”;

Αυτό το καλοκαίρι θα μπορείτε να την απολαύσετε στη παράσταση “Μήδεια” του Ευριπίδη, από το «Θέατρο του Λόγου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας