Παγκόσμιος σάλος: Αγνώριστη η Κέιτ Μίντλετον στη νέα της εμφάνιση, τρόμαξαν μέχρι και τα παιδιά της

by Maria Giannoutsou
Παγκόσμιος σάλος: Αγνώριστη η Κέιτ Μίντλετον στη νέα της εμφάνιση, τρόμαξαν μέχρι και τα παιδιά της

Για το τεύχος Ιουλίου 2024 του περιοδικού Tatler, επιλέχθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, για να κοσμήσει το εξώφυλλο. Συγκεκριμένα επιλέχθηκε αυτό το εξώφυλλο να φιλοτεχνηθεί με ένα έργο ζωγραφικής, που απεικονίζει την Kate Middleton. Το μόνο πρόβλημα στην κατά τα άλλα υπέροχη ζωγραφιά είναι ότι δεν τη θυμίζει και πολύ.

Η πρωτοβουλία του Tatler να δημιουργηθεί μία σειρά από βασιλικά πορτρέτα για επιφανή μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, είχε ξεκινήσει με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, το 2022. Τότε ο Νιγηριανός καλλιτένχης Oluwole Omofemi, είχε δημιουργήσει έναν πίνακα της βασίλισσας σε νεαρή ηλικία. Τον Ιούλιο του 2023 η Sarah Knights ζωγράφισε τον μόλις εστεμμένο βασιλιά Κάρολο. Τον Ιούλιο του 2024 η Hannah Uzor από τη Ζάμπια ζωγράφισε την Kate Middleton.

Η ζωγράφος, όπως και η Kate Middleton είναι μητέρα 3ων παιδιών και όπως λέει η πριγκίπισσα της Ουαλίας την εμπνέει επειδή «έχει σταθεί στο ύψος του ρόλου της. Γεννήθηκε γι’ αυτό. Υπάρχει με τέτοια αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη».