Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η ηθοποιός του Beverly Hills από μηνιγγίτιδα, το τελευταίο αντίο

by Εύα Ζαχαριάδη

Beverly Hills: Η αγαπημένη Denise Dowse έφυγε από την ζωή

Γενιές και γενιές μεγάλωσαν με την επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά Beverly Hills. Οι χαρακτήρες της σειράς μας έχουν μείνει αξέχαστοι γι’ αυτο τα παρακάτω νέα είναι δυσάρεστα.

Ειδικότερα, τον θάνατο της 64χρονης Denise Dowse ανακοίνωσε η οικογένειά της, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram.

Η ηθοποιός είχε λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, αλλά γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε για τους ρόλους της στο “Insecure” ως Dr. Rhonda Pyne, αλλά στη σειρά “Beverly Hills, 90210” ως κυρία Yvonne Teasley.

Όπως ανακοίνωσε η αδελφή της, που γνωστοποίησε τον θάνατό της, «θέλω να ευχαριστήσω φίλους και συγγενείς για την αγάπη και τις προσευχές τους. Με πολύ βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η αδελφή μου, Denise Dowse, έκανε το βήμα για να συναντήσει την οικογένειά μας στην αιώνια ζωή».

Και συμπληρώνει «η Denise Yvonne Dowse ήταν η πιο θαυμάσια αδερφή, η πιο λαμπερή ηθοποιός, μέντορας και σκηνοθέτης. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος και συγγενής. Η Denise σας αγαπούσε όλους. Γνωρίζω ότι μας βλέπει από ψηλά με όλη την αγάπη που είχε».

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η ηθοποιός του Beverly Hills από μηνιγγίτιδα, το τελευταίο αντίο

Σε συνέντευξη CNN, η Tracey Dowse υπογράμμισε «είμαι τόσο περήφανη που ήμουν η αδερφή της. Φώτιζε τη σκηνή και την οθόνη. Ήξερε πώς να χορεύει στη ζωή και να βλέπει τη χαρά. Κάτι από το οποίο μπορούμε όλοι να μάθουμε».

Beverly Hills: Η ηθοποιός βρισκόταν σε κώμα μία εβδομάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε πέσει σε κώμα εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, καθώς η μηνιγγίτιδα είχε επηρεάσει την εγκεφαλική της λειτουργία και τη σπονδυλική της στήλη.

Η Denise Yvonne Dowse είχε λάβει μέρος στις σειρές “Grey’s Anatomy,” “The X-Files,” “Criminal Minds,” “Bones,” “House,” “Monk,” “Law & Order,” “Gilmore Girls,” “Charmed,” “The Bernie Mac Show,” “Nip/Tuck,” “Moesha,” “Sister, Sister,” “ER,” “Step by Step,” “Buffy the Vampire Slayer,” “Seinfeld” και “Full House”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν