Πάγωσαν οι φανς της: Δoλοφονήθηκε πασίγνωστή νεαρή TikToker

by Newsroom i-diakopes.gr
Πάγωσαν οι φανς της: Δoλοφονήθηκε πασίγνωστή νεαρή TikToker

Η Auriane Nathalie Laisne βρισκόταν σε μια αποστολή κυνηγιού φαντασμάτων TikTok στην Ιταλία, όταν το πτώμα της, στραγγισμένο από αίμα, βρέθηκε σε μια εκκλησία σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο.

Οι ιταλικές Αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου της νεαρής κυνηγού φαντασμάτων και TikToker, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι θύμα ανθρωποθυσίας.

Το πτώμα της Auriane Nathalie Laisne βρέθηκε σε ερειπωμένη εκκλησία στην Αόστα της Ιταλίας στις 6 Απριλίου, από έναν πεζοπόρο. Πιστεύεται ότι η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μεταξύ 26 και 27 Μαρτίου.

Τα ρούχα της 22χρονης ήταν βουτηγμένα στο αίμα και η αστυνομία δήλωσε ότι μέρος του αίματος στο σημείο είχε καθαριστεί εκ των υστέρων από το έδαφος, αναφέρει η Sun.

Η νεκροψία αποκαλύπτει ότι είχε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το στομάχι της, καθώς και τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το λαιμό της, τα οποία ενδέχεται να προκλήθηκαν μετά το θάνατό της.

Μυστήριο με τον θάνατο TikToker στην Ιταλία

Η Laisne βρέθηκε χωρίς έγγραφα ή το τηλέφωνό της, αλλά με ένα πακέτο ροζ ζαχαρωτά και ψώνια δίπλα της, υποστηρίζει η Daily Star.

Πιστεύεται ότι η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από το σπίτι της στο Saint-Priest της Γαλλίας στην Ιταλία στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού κυνηγιού φαντασμάτων στο TikTok.

Ένας μάρτυρας που είδε τη Laisne στην περιοχή με έναν άνδρα λίγο πριν από το θάνατό της δήλωσε ότι το ζευγάρι ήταν ντυμένο σαν βαμπίρ.

Είπαν: «Ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Σαν εκείνα τα αγόρια που λατρεύουν το θάνατο. Σκέφτηκα: δύο βρικόλακες».

Αν και η αστυνομία έχει συλλάβει έναν άνδρα, ύποπτο για τη δολοφονία, οι Αρχές ερευνούν επίσης το σενάριο ότι ο θάνατος της TikToker να ήταν «συναινετική δολοφονία» ή θυσία.

«Κλασική περίπτωση γυναικοκτονίας»

Ωστόσο, ο επικεφαλής εισαγγελέας της Αόστα, Luca Ceccanti με τη σειρά του δήλωσε ότι πρόκειται για μια «κλασική περίπτωση γυναικοκτονίας» που καθορίστηκε από το κίνητρο της κτήσης και την ακύρωση της βούλησης του θύματος».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιταλό Teima Sohaib, 21 ετών, στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ ως ύποπτο για φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sohaib καταζητείτο στη Γαλλία από τα τέλη Μαρτίου σε σχέση με την άσκηση βίας κατά της συγκεκριμένης κοπέλας. Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση εξ αποστάσεως, αλλά στον Sohaib είχε απαγορευτεί να πλησιάσει την TikToker.

Προτεινόμενα