Παίρνει τη ζωή της πίσω η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα

Μετά την τραγική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα πέρασε και εξακολουθεί να περνά από πολλά χειρουργεία και γιατρούς προκειμένου να σώσει και να βελτιώσει την κατάσταση της όσο γίνεται.

Δυο χρόνια και περίπου δέκα χειρουργεία μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω. Mε απίστευτο θάρρος και δύναμη ψυχής η Ιωάννα επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά της ζωή της κάνοντας βήματα προς τη λύτρωση από τον Γολγοθά που της επέβαλε η Έφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα.

Το βίντεο της Ιωάννας Παλιοσπύρου από κέντρο της Γαλλίας

Παίρνει τη ζωή της πίσω η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

Μετά την γενναία απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς την μάσκα της και να δείξει το πρόσωπό της, η Ιωάννα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συνεχίζει τις θεραπείες της.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ίδια μέσα από σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα. Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται τόσο στις θεραπείες που κάνει, όσο και στην ψυχολογία της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo