«Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του»: Στιγμές αγωνίας για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη και τον ανιψιό του

«Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του»: Δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαριδης είναι από τους ηθοποιούς που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια θα μοιραστεί προσωπική του στιγμή και προτιμάει να μιλάει μόνο για την δουλειά του.

Σήμερα ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση δίνοντας ταυτόχρονα ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ζωής και το πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε πάντα να μην το βάζουμε κάτω και να ομορφαίνουμε όλα τα άσχημα.

Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ακουμπά το χέρι του ανηψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του, και έγραψε:

«Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του» – Η συγκλονιστική ανάρτηση

«Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για την ζωή του…εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ότι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντανοί και να αρπάξουμε την μέρα την κάθε μέρα όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα και να παλέψουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο πολύ πιο όμορφο από το χτεσινό …keep walking my boy we will meet soon».

Related posts

Πάρτε λαχείο, παίξτε τζόκερ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους από 26 Απριλίου, θα γίνουν πλούσια

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου – Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της