Παναγιώτα Βλαντή: Ο λόγος που ξέσπασε στον αέρα – «Πάρα πολύ άκομψη ερώτηση, με ενοχλεί να με ρωτούν αν θέλω ή αν θα κάνω παιδί»

Παναγιώτα Βλαντή: Ξεσπά κατα των όσων την ρωτούν αδιάκριτες ερωτήσεις

Δικαιολογημένα ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός και δεν έκρυψε την ενόχληση την για όσους την ρωτούν δημόσια για το αν πρόκειται να αποκτήσει παιδί ή όχι.

Στην εκπομπή «Κυψέλη» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Παναγιώτα Βλαντή, με αφορμή την παράσταση «Σιωπηλή λίμνη».

Η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ερώτηση που την ενοχλεί να δέχεται καθώς και στη βοήθεια που έχει δεχθεί από την ψυχανάλυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Παναγιωτάς Βλαντή

«Ξεκίνησα στο θέατρο σε πάρα πολύ τρυφερή ηλικία. Πρέπει να πω ότι όταν ξεκίνησα πρέπει να έχω μετρήσει 50-60 αποτυχημένες ακροάσεις.Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήμουν τόσο απελπισμένη που στην τελευταία ακρόαση μου είπαν ότι δεν είσαι έμπειρη και του είπα ότι αν δεν με πάρετε δεν θα γίνω ποτέ έμπειρη. Πρέπει να ήμουν πολύ έντονη γιατί με πήρε»,εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.

Για την ερώτηση που την ενοχλεί η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάρα πολύ άκομψη ερώτηση να σε ρωτούν αν θα κάνεις παιδί ή αν θες να κάνεις παιδί. Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως αυτό και εκεί θα ήθελα οι δημοσιογράφοι να σέβονται τις γυναίκες».

«Σε έναν άντρα δεν κάνουν την ερώτηση αυτή ποτέ, στις γυναίκες την κάνουν και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η σχέση της γυναίκας με τον χρόνο είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο άντρας με τον χρόνο σε σχέση με το παιδί» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

“Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου”, Παναγιώτα Βλαντή

Τέλος, μιλώντας για τη βοήθεια που έχει δεχθεί από την ψυχανάλυση  η ίδια είπε: «Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι κάτι το οποίο το οποίο ήθελα πάρα πολύ όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ δικά μου θέματα. Χρειαζόμουν βοήθεια και δεν δείλιασα στιγμή να τη ζητήσω. Οι υγιείς θέλουν να κάνουν ψυχανάλυση απλώς υπάρχουν ταμπού».

Related posts

Η εξομολόγηση της Γωγώς Τσαμπά: «Στα πανηγύρια πίνουν σαμπάνια από τις γόβες μου»

Τα συγκινητικά λόγια για τη Τζένη Βάνου: «Είχε ανάγκη να την αγαπούν. Πέρα από μεγάλη τραγουδίστρια ήταν και μια πολύ μεγάλη ψυχή.»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Μαστραντωνάκη για τον καρκίνο: «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»

Δέσποινα Βανδή: «Δόξα τω Θεώ, δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»

Δέσποινα Βανδή: «Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά κι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι πόθο»

«Θέλουμε παιδί αλλά πρέπει να παίρνω πολλά φάρμακα»: Η κατάθεση ψυχής της Μαρίας Μπεκατώρου για τη προσπάθεια να γίνει μητέρα