Παναγιώτης Φιλιππαίος: Ένας γοητευτικός νεαρός είναι ο μικρός Μιλτιάδης από το “Είσαι το ταίρι μου” – Μεγάλωσε και μας εκπλήσσει

Παναγιώτης Φιλιππαίος: Πως είναι ο μικρός Μιλτιάδης σήμερα

Μέσα από τη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου», έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο οποίος υποδύονταν τον μικρό Μιλτιάδη, τον γιο του Παναγιώτη και της Αννέτας και μιλούσε αρχαία Ελληνικά, ενώ η καλύτερη φίλη του ήταν η Στέλλα (σ.σ. Βίκυ Σταυροπούλου).

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ήταν ένας ηθοποιός που πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά του MEGA. Ο Παναγιώτης Η καταπίεση που δέχονταν από τη μητέρα του ήταν αφόρητη.

Τον μικρό Μιλτιάδη λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, επαινώντας και το εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο του. Τα χρόνια πέρασαν και ο Παναγιώτης Φιλιππαίος μεγάλωσε. Μετά το «Ταίρι μου», ο νεαρός ηθοποιός, πήρε μέρος στην επίσης πετυχημένη σειρά του Mega, «Το Κάτω Παρτάλι», αλλά δεν έκανε άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σήμερα είναι αρκετά αλλαγμένος από την εικόνα που είχαμε ως παιδάκι, δεν ασχολείται με την υποκριτική, αλλά με το graphic design. Είναι, δε, ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Εικόνες του Παναγιώτη Φιλιππαίου

Παναγιώτης Φιλιππαίος: Ένας γοητευτικός νεαρός είναι ο μικρός Μιλτιάδης από το “Είσαι το ταίρι μου” – Μεγάλωσε και μας εκπλήσσει

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν