Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Καθηγήτρια λυκείου έγινε ξανά μαθήτρια και αρίστευσε στις πανελλαδικές με 19.700 μόρια

by Τόνια Τζαφέρη

Πανελλήνιες: Η αληθινή ιστορία της καθηγήτριας λυκείου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η καθηγήτρια βιολογίας από την Θεσσαλονίκη γνωρίζει καλά να πιστεύει στον εαυτό της και να ακολουθεί αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή της και έτσι αποφάσισε να δώσει ξανά πανελλήνιες και να συγκεντρώσει ένα ποσό που βλέπουμε ελάχιστες φορές.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Καθηγήτρια λυκείου έγινε ξανά μαθήτρια και αρίστευσε στις πανελλαδικές με 19.700 μόρια

Ίσως να έχει κατακτήσει και τον υψηλότερο βαθμό στις φετινές πανελλήνιες, η καθηγήτρια Βιολογίας Θεοδώρα Χατζημπαλάση που διδάσκει και είναι υποδιευθύντρια στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου. Μετά από 40 χρόνια αποφάσισε να δώσει ξανά πανελλήνιες και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.700 μόρια.

Η κ. Χατζημπαλάση που τα τελευταία 22 χρόνια είναι καθηγήτρια σε δημόσια σχολεία, φοίτησε στο εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου και έλαβε το πτυχίο βοηθού φαρμακοποιού και θέλησε να δώσει πανελλήνιες. Στις εξετάσεις έγραψε 20 στην Ανατομία, 20 στην Υγιεινή, 20 στα μαθηματικά και 18,8 στην Έκθεση.

Τι δήλωσε η καθηγήτρια βιολογίας από την Θεσσαλονίκη για τις πανελλήνιες 2022

«Τα δημόσια σχολεία έχουν εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς. Η εμπειρία μου από το εσπερινό ΕΠΑΛ ήταν τέλεια. Με βοήθησαν πολύ οι εκπαιδευτικοί και τους ευχαριστώ» αναφέρει η κ. Χατζημπαλάση μιλώντας στο makthes.gr. «Αν ένας μαθητής είναι συνειδητοποιημένος δεν χρειάζεται κανένα φροντιστήριο. Μπορούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά και στους καθηγητές στα σχολεία» συμπληρώνει η καθηγήτρια Βιολογίας.

Για να μπορέσει να τα καταφέρει η κ. Χατζημπαλάση, διάβαζε βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, καθώς το πρωί δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου και το απόγευμα ήταν μαθήτρια στο εσπερινό ΕΠΑΛ. Μοιράστηκε το ίδιο άγχος με όλους συμμαθητές αλλά και τους μαθητές της, ενώ πλέον καταλαβαίνει καλύτερα τα παιδιά που κάθονται στα θρανία και έχει αποκτήσει μια νέα σχέση μαζί τους.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να διαμορφώσει το μηχανογραφικό της και μάλλον ο πρώτος στόχος θα είναι η Ιατρική του ΑΠΘ. Με τους βαθμούς που έγραψε, αναμένεται να τον κατακτήσει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν