Πανελλήνιες: Η στιγμή που έρχεται το SMS της επιτυχίας – Συγκινητικό βίντεο

Πανελλήνιες: Η στιγμή που έρχεται το SMS της επιτυχίας – Συγκινητικό βίντεο

Πανελλήνιες: Το SMS της επιτυχίας

Πανελλήνιες: Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων στάλθηκαν με SMS. Μία νέα εποχή ξεκίνησε για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που κάθε χρόνο, με μεγάλη αγωνία περιμένουν τους βαθμούς τους.

Ενδεικτικό δε, του πόσο χρήσιμο αποδείχθηκε αυτό, είναι πως μέσα σε πέντε λεπτά, οκτώ στους δέκα έμαθαν πώς τα πήγαν στις Πανελλήνιες λαμβάνοντας το πολυπόθητο μήνυμα στο κινητό τους.

Μία από τους 73.273 υποψηφίους είναι και η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Αποτυπώνει τους κόπους μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς να ανταμείβονται! Μιας χρονιάς που σα να μην έφτανε το διάβασμα είχε και την πανδημία με την τηλεκπαίδευση να δυσκολεύει το έργο των μαθητών.

«Η στιγμή που έρχονται οι βαθμοί» έχει τίτλο το βίντεο στο YouTube και δείχνει την κοπέλα να διαβάζει το πώς τα πήγε: «Έκθεση 16,1, Αρχαία 18,5, Ιστορία 19,3, Κοινωνιολογία 20!».

Κάπου εκεί ξεκινούν στο σπίτι οι πανηγυρισμοί. Η κοπέλα χάνεται στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων και φυσικά δακρύζει από ευτυχία. Αυτό δείχνει πως όποια σχολή κι αν είχε βάλει στόχο προφανώς την έπιασε!

Η Ελευθερία έβγαλε μόλις 21.202 μόρια (!), εκ των οποίων 18.536 από τα μαθήματα και 2.666 από τα αθλήματα.

Πανελλήνιες: Η στιγμή που έρχεται το SMS της επιτυχίας – Συγκινητικό βίντεο

Δείτε τη στιγμή που έρχονται με SMS τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Προτεινόμενα