Πάνος Ιωαννίδης: Ο ερχομός του γιου του και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά – Ζει την καλύτερη φάση της ζωής του

by Τόνια Τζαφέρη
Πάνος Ιωαννίδης: Ο ερχομός του γιου του και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά – Ζει την καλύτερη φάση της ζωής του

Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Μετά την αφοσίωση στην καριέρα του είναι η στιγμή να αφοσιωθεί στην οικογένεια που μόλις απέκτησε, αφού πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του γνωστού σεφ, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά, με την είδηση να σκάει σαν «βόμβα».

Πάνος Ιωαννίδης: Ο ερχομός του γιου του και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά – Ζει την καλύτερη φάση της ζωής του

O κριτής του MasterChef έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα μέσα με την προσωπική του ζωή και γι΄αυτό κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον ερχομό του γιου του

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

“Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα”, Πάνος Ιωαννίδης

Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του σεφ μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Σύμφωνα με την Real News, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τη δουλειά, καθώς η αγαπημένη του είναι και συνεργάτης του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν στα Πετράλωνα.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι ο σεφ ήθελε διακαώς τα τελευταία χρόνια να κρατήσει ένα μωρό στην αγκαλιά του και τώρα η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Προτεινόμενα