Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο άγνωστος γάμος με την Κορομηλά, οι γοητευτικές κατακτήσεις και η ήρεμη ζωή του σήμερα

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ένας ζεν πρεμιέ που άφησε εποχή στη χώρα μας

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1949 στη Μικρομάνη της Καλαμάτας σε ένα μικρό χωριουδάκι έξω από την πόλη.

Αποφάσισε να φύγει από το χωριό του μόλις στα 14 του χρόνια. Πήρε αυτή τη σημαντική απόφαση για να κυνηγήσει το όνειρό του και άρχισε να μένει με τα αδέρφια του στην Αθήνα.

Τα πετυχημένα σήριαλ του Πάνου Μιχαλόπουλου στην τηλεόραση

Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε πάρα πολλές επιτυχημένες σειρές.

Κάποιες από τις πιο επιτυχημένες του δουλειές στην τηλεόραση είναι οι ακόλουθες: «Τα Λιονταράκια του κυρ Ηλία» (1985, ΕΡΤ) «Τμήμα Ηθών» (1992, ΑΝΤ1), «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο» (2001, ANT1), «Η ώρα η καλή» (2004, Mega) κ.ά. Στο θεατρικό σανίδι η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1978 στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτη στο έργο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», που ανέβηκε στο θέατρο Σούπερ Σταρ, σε σκηνοθεσία του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη Μάουρο Μπολονίνι.

Συνεργάστηκε και με τη μεγάλη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο “Η κυρία με τις καμέλιες” το 1982 στο Θέατρο Αλίκη, με την παράσταση να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η επιτυχημένη πορεία στο σινεμά και το θέατρο

Ο αγαπημένος ηθοποιός έπαιξε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην καριέρα του. Από τη βραβευμένη ταινία «Ιφιγένεια» του Ευριπίδη πλάι στην Ειρήνη Παππά, με υπογραφή Μιχάλη Κακογιάννη.

Πασίγνωστος έγινε από τα γνωστά νεανικά φιλμ του Γιάννη Δαλιανίδη «Βασικά… καλησπέρα σας» και «Τα τσακάλια», τα οποία άφησαν εποχή.

Συνολικά έπαιξε σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές, κατά το διάστημα 1972-2009, με την πρώτη του εμφάνιση να είναι στο αξέχαστο Λούνα Παρκ.

Ο άγνωστος γάμος του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Ρούλα Κορομηλά

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Κορομηλά.

Ο γάμος τους δεν κράτησε παρά μόνο δύο χρόνια ( 1988 -1990 ) και στη συνέχεια πήραν διαζύγιο.

Η σχέση τους ήταν θυελλώδης. Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει πως αυτός βοήθησε να κάνει η Ρούλα Κορομηλά τον ιστορικό Πρωινό Καφέ. Από αυτές τις δηλώσεις φαίνεται ξεκάθαρα πως η σχέση τους δεν τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός ασχολείται με τα πατρογονικά του κτήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον νομό Μεσσηνίας. Μάλιστα δηλώνει απολύτως ευχαριστημένος από τη ζωή του.

Σε δηλώσεις του έχει πει πως η αποχή του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι ηθελημένη.

Ο παραγωγός του ΣΚΑΙ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό. Μάλιστα έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία την οποία στη συνέχεια πόσταρε στο facebook.

Από την παραπάνω φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ηθοποιός όχι μόνο κρατιέται μια χαρά αλλά παραμένει ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άντρας.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα