Πάνος Μιχαλόπουλος:«Πέρασε από το λογιστήριο πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε!» – Ο καυγάς με το κανάλι

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ένα άγνωστο σκηνικό από το είδωλο των 80s

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εκτός από καρδιοκατακτητής της δεκαετίας του 80 είναι και ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις, προσπαθεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ και προστατεύει την ιδιωτική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα που έλαβε από το κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να απολύσει το γιο του Σωτήρη Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια στον όμιλο.

Ο γιος του εργαζόταν στη θέση του οπερατέρ και είδε την πόρτα της εξόδου του ΑΝΤ1 το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Σας πίκρανε η στάση κάποιων «δικών σας» ανθρώπων;

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου.»

Η άκομψη ατάκα στον γιο του Πάνου Μιχαλόπουλου

«Ο Σωτήρης εργαζόταν ως οπερατέρ στον ΑΝΤ1 για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Είχα άρρηκτες σχέσεις με τον Μίνωα και το Θοδωρή Κυριακού. Ξαφνικά πήραν τηλέφωνο το γιο μου και του είπαν «Πέρασε από το λογιστήριο, πάρε την αποζημίωση σου και φύγε». Τόσο χοντρόπετσοι είναι; Τη στιγμή που απέλυσαν το γιο μου να διαρρέουν πως συζητιέται το όνομα μου για το «Dancing with the stars»;»

Related posts

Άξιζε κάθε δραχμή: Το αδιανόητο ποσό που έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα

Χαμογελούν οι γονείς του από ψηλά: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η μέλλουσα γυναίκα του

Τότε 10 χρονών παιδάκι, τώρα 57άρης αλλά με τα ίδια καταγάλανα μάτια: Έτσι είναι σήμερα ο μικρός Ιησούς από τη Ναζαρέτ