Παντελής Παντελίδης: Αυτή ήταν η αιτία του θανάσιμου τραυματισμού του –

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της, Απόστολο Λύτρα, έχει καταθέσει αγωγή ύψους 1,7 εκατομμυρίων € κατά της περιφέρειας Αττικής. Σύμφωνα με την αγωγή, μία από τις λάμες της κουπαστής, ένα σάπιο στηθαίο, που υπήρχε στην περιοχή που έχασε τη ζωή του ο λαοφιλής τραγουδιστής προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

«Ο θανάσιμος τραυματισμός του Παντελή Παντελίδη προήλθε από μια μπάρα, η οποία εισχώρησε στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Η περιφέρεια έχει την ευθύνη για την κατασκευή, την επίβλεψη και τη συντήρηση σε αυτές τις μπάρες. Η συγκεκριμένη μπάρα ήτανε φθαρμένη, ήτανε, με βάση τις πραγματογνωμοσύνες που έχουμε κάνει σε λάθος ύψος. Εξείχε ένα σίδερο με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο συγκεκριμένο σημείο αντί να το κρατήσει η μπάρα ένα σίδερο πέρασε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον τραγουδιστή».

Η περιφέρεια, ωστόσο, «έριξε το μπαλάκι» στον Δήμο Αργυρούπολης.

Δήμος Αργυρούπολης για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη
Το σημείο που έγινε η γέφυρα -όπως και όλες οι γέφυρες της λεωφόρου Βουλιαγμένης- ουδέποτε είχε καμία σχέση διοικητικά -όσον αφορά τη συντήρησή τους- ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολη. Όλα τα χρόνια που λειτουργούσε το αεροδρόμιο, η γέφυρα ήταν υπό την εποπτεία της περιφέρειας πάλαι ποτέ νομαρχίας. Όταν είχαμε στο παρελθόν προβλήματα στις γέφυρες που προηγούνται αυτής -στο ύψος του Praktiker- πήγε η περιφέρεια και το Υπουργείο και τις αποκατέστησε. Είχε κρεμαστεί κάποτε αυτοκίνητο, στην άλλη γέφυρα, σε ατύχημα που είχε γίνει, δεν πήγε ποτέ ο Δήμος! Επαναλαμβάνω, έχουμε απτές αποδείξεις. Στην προηγούμενη από αυτή τη γέφυρα που βρίσκεται στο ύψος που οδηγεί προς το Praktiker, όταν βυθίστηκε, πήγε το Υπουργείο και η περιφέρεια και το αποκατέστησαν. Το 2017, επί Υπουργίας κου Σπίρτζη. Το ίδιο και σε ατύχημα που είχε γίνει στο Praktiker παλαιότερα, όταν κρεμάστηκε αυτοκίνητο από τη γέφυρα. Έσπασε τα κιγκλιδώματα και κρεμάστηκε και πολύ σωστά πήγαν και το αποκατέστησαν.

Τα δολοφονικά στηθαία σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό