«Παντόφλα» έφαγε ο Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα της συζύγου του, δεν ήταν αυτό που περίμενε

Στέλιος Χανταμπάκης: Το μύνημα που προβλημάτισε τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης απόλαυσε το έπαθλο επικοινωνίας, μετά τη νίκη των Διάσημων στο Survivor All Star. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι μετά το μήνυμα της γυναίκας του που του έγραφε πως έχει βάλει μία φωτογραφία με το ίδιο στον τοίχο και του πετάει βελάκια.

Αυτό το μήνυμα προβλημάτισε τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής αποκάλυψε πως την απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor All Star την πήρε μαζί με την γυναίκα του και δεν καταλαβαίνει αν έχει φταίξει κάπου.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη

«Ότι και να κάνω φταίω… δεν έρχομαι στο survivor φταίω, έρχομαι στο survivor φταίω αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; να πω ότι είπα φεύγω πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο; Τι να πω Χριστέ μου δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος αποφασίσαμε να έρθω μου είπε να είμαι δυνατός μου έδωσε μία τσάντα με δύο ρούχα και μου λέει φύγε εχθές μου γράφει ότι έχω μία φωτογραφία σου και πετάω βελάκια τι καταλαβαίνετε εσείς;» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Related posts

Τα 7 Ευαγγέλια της Μεγάλης Τετάρτης και το Μέγα Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας

Μαύρη Μ. Τετάρτη στην Κρήτη: 44χρονη έχασε ξαφνικά το παιδί της κι έπαθε ανακоπή, είχαν βγει για λαμπάδες

Δυσβάστακτη προφητεία Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη…»